Biraz fazla kullanıyorum bu bölümü galiba . Çok konu açıyorum , inşallah karışıklıklığa neden olmuyorumdur ama her gün yeni bir problemim çıkıyor ortaya . Şuan da yakıt konusunda çok şikayetçiyim . Şehir içi 20 TL'lik gaz ile 75 KM yol zor yapıyorum . Arabanın sübapları daha yeni yapıldı . Gaz ayarı desek tamam . Filtreler değişeli daha bugün 500 KM oldu . Aldığım gaz Aygaz Euro LPG + , bazen Shell'den alıyorum , PO'den aldığım da oluyor . Gazda da bir sorun olduğunu düşünmüyorum .
Benim bu yakıtı azaltmam için ne yapmam lazım ? Nasıl bir sürüş yapmam lazım . Ehliyetimi alalı yeni 6 ay oldu . 6 aydır da hergün 170 KM yol yapıyorum yani . Devirleri de çok iyi ayarlıyorum 2.5 - 3 BİN demeden vites değiştiriyorum , 3 BİN deviri geçmiyorum bile . Ne yapmam lazım KM'de 26 - 27 kuruş 1.4 motorlu yeni LPG takılmış bir araç için çok fazla gibi geliyor bana . LPG'yeni takılmış dediysem de 10 BİN KM yol yapmıştır heralde .
Bana yardımcı olun nolur . Yoksa kafayı yicem . Maddi durumdan dolayı da dizel bir araca geçiş yapamıyorum . Beni bu konu hakkında aydınlatırsanız çok iyi olur .
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim . Hayırlı günler , iyi forumlar .
Benim bu yakıtı azaltmam için ne yapmam lazım ? Nasıl bir sürüş yapmam lazım . Ehliyetimi alalı yeni 6 ay oldu . 6 aydır da hergün 170 KM yol yapıyorum yani . Devirleri de çok iyi ayarlıyorum 2.5 - 3 BİN demeden vites değiştiriyorum , 3 BİN deviri geçmiyorum bile . Ne yapmam lazım KM'de 26 - 27 kuruş 1.4 motorlu yeni LPG takılmış bir araç için çok fazla gibi geliyor bana . LPG'yeni takılmış dediysem de 10 BİN KM yol yapmıştır heralde .
Bana yardımcı olun nolur . Yoksa kafayı yicem . Maddi durumdan dolayı da dizel bir araca geçiş yapamıyorum . Beni bu konu hakkında aydınlatırsanız çok iyi olur .
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim . Hayırlı günler , iyi forumlar .