lpg tavsiyeleriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TypeR12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TypeR12

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
12 ye lpg tavsiyeleriniz nelerdir marka olarak?.sorunsuz uzun ömürlü kullanan arkadaşlar?

LPG birazcık arabaya bağlı , özellikle Karbüratörü düzgün çalışan bir araba LPG de tam uyum sağlar .
LPG takılırken Buji ve Buji Kabloları değişip Avans ayarıda düzgün yapılırsa sıfır hata olur .

Dün bir Broadway gördüm , motor takozları değişmiş ve karbüratör bakımı yapılmış . Rölantesi 7.5 te en ufak bir sarsıntı olmadan çalışıyordu .
Ateşlemesi falan süperdi tam hayal ettiğim gibi .

Marka Olarak Aldesa , BRC , Atiker olur , ben ALDESA öneriyorum boruları kaliteli , regülatörü falan kolay bozulmaz . Küçük tank taktırmanızı öneririm .

hem kalite hem hesaplı dersen atiker.... Ben önceki tum karburatlu araclarım da atiker kullandım :eyv

22.06.2012 bugün itibariyle atiker marka lpg sistemini bağlatmış bulunuyorum.fazla beklemeden bunu taktım bakalım nasıl olcak..her şey dahil k.kartına 10 taksit le 375tl
evet aldesayıda biliyorum önceki honda civic ime sıralı taktım ve hiç sorun yaşamadımdı.
ama ben hala benzinde kullanıyorum :) motor sıfır yapıldı..

Solex tek boğaz - LOVATO ..Memnunum.

Lovato kullanıyorum gayette memnunum ama atiker fiyat olarak şuan daha makulmuş

slm arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır lpg dönüşüm sistemlerinde çalışıyorum. benm için fiyattan önce kalite önemli, biraz hesaplı derseniz yerli ALDESA , biraz pahalı olsun sorunsuz olsun derseni LOVATO'dan şaşmayın. bilinki en az 5 sene rahat edersiniz. en az diyorum çünkü 12 senelik malzeme gördüm hala çalışır vaziyette.. lpg ile ilgili bilgi almak için lütfen bize ulaşın : Aktifotogaz.com dan ve facebooktan ulaşabilirsiniz...

Geri