Lpg Sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UrTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamın aleyküm benim aracım 2013 model joy 1.2 bende 5 ay önce atiker gold obd2 kiti taktırdım cok memmunun arız aşığı yakmadı performanda bir kayıp hissetmiyorum sehir içinde tüple gezmek harika verdiğim benzin parasına yanıyorum cok memnunum ama saglam bir ustaya yaptır kitin mutlaka obdli olsun ustan iyi oldum mu süper olur tabi bagaj dan biraz fedakar lık yapacan malum bizim step nler aracın dısında o yuzden bagaja yan 32 lıtrelik koydurdum yapacak biş yok

Merhaba,
Yaptıracağın LPG ustasını veya markasını iyi seçmeni şiddetle öneririm. . Ben kafa karıştırmayayım ama LGP tankının konumu ile ilgili yeni kanun çıktı veya çıkacak(emin değilim) tankın aracın bazı noktaklarından uzaklaştırılması istenecek.

kanun cıktı eskı araclardakı tank a da uygulanıyor eskısı gıbı bagajın en kenarına montaj yok bızım dıger arac muayeneden gecmedı degıstırdık tank kenardan 5 cm ıcerı bagajın orta kısmına takılıyor eskısı gıbı kenara yanastır yer kaplamasın yok yakında bagajın ortsına gelecek bıde altına kotu bı sungere benzeyen parca ıstıyolar o olmassada muayeneden gecmıyor bılgınıze

Merhaba;
aracım 2015 joy 1.2 atıkerin gold serisi var sizce nasıl.

Fatih abi merhaba,

biraz geç oldu ama eğer taktırırsam BRC taktırmayı düşünüyorum. Hoş bu aralar bunu satıp dizelini almayıda düşünüyorum. Karar verme aşamasındayım =)

Fatih abi merhaba,

biraz geç oldu ama eğer taktırırsam BRC taktırmayı düşünüyorum. Hoş bu aralar bunu satıp dizelini almayıda düşünüyorum. Karar verme aşamasındayım =)

Ben bugun gittim brc artik stepne kismina koyabiliyomus tanki ama onun icin cift tank kullanmasi gerekiyomus bide koruma kullanmasi gerekiyomus o yuzde 200 lira fark istedi bi arastirin derim.

Ben bugun gittim brc artik stepne kismina koyabiliyomus tanki ama onun icin cift tank kullanmasi gerekiyomus bide koruma kullanmasi gerekiyomus o yuzde 200 lira fark istedi bi arastirin derim.

hocam istetme kısmında bulunan çıkıntılı bir saç var. onun kesilmesi gerekmezmi bir araştırıp cevap verirseniz ve bu bayinin iletişim bilgilerini yazarsanız memnun oluruz.

Mecburen taktıracaksınız maliyet açısından ..... ama lpg çok az farkeder vs vs denilir doğrudur çok incesine girmezseniz doğru ayarlar ve kaliteli bir markayla ve o çok az:)çekiş kaybıyla devam edersiniz,ama lpg nin benzinden pahalı olduğunu varsayalım:)olmaz ya varsayalım 1 tane bile lpg kullanan kalmayacaktır işte o zaman hani aynı çekiş gücüydü diye sorulur:)yani hikaye arada benzin düğmesine tıkladığımda altımdaki asfaltın kazındığını hissediyorum az buz değil yani ama biz psikolojik olarak öyle kandırıyoruz kendimizi işte:)

Bayıra geldiğinizde benzine geçip turboya alırsınız birşey olmaz hehe

Ben clio 3 ümü benzinli kullandım ama yine clio 3ü olan bir arkadaşım lpg taktırmıştı ve 17-18 kuruş yakıyor demişti. Benzinli kullandığı günlere sövüyordu.

Az yaktığını bilince basa basa gezsen en fazla 22 kuruş yakar. En azından ruhsal olarak tatmin olursunuz :eyv

Geri