Lpg mi taktirmaliyim ? Dizelemi geçmeliyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nilemec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok kaderci bir yaklaşım mı olacak acaba ? :)

Hani tüp & benzin deposu patlasa diyosunuz da :)

Kar yağdığında bizim buralar (Sabuncubeli) buz tutmuş ben 5 kuşak İzmirliyim buzda yürümeyi nereden bileyim :)
Bizim ahçıya sabah günaydın diyeyim dedim :) Dedim :) Bir ahçıyı gördüm bir gökyüzünü sonrası ?
Bizimle abdesti bozulacak diye el sıkışmayan Mecit usta "Bismillahirrahmanirrahim" diye beni bir sarıp kaldırışı var yerden :)
Dr. çok büyük bir şey atlattın ölebilirdin, felç kalabilirdin dedi direkt buzlu beton zemine yapıştım kafa üstü...

Kısaca benzine, tüpe gerek kalmadan beynimi patlatıyordum bende :)

Rabbim kötü yazı yazmasın inşallah....

Konuyu çok mu saptırdım aceba ? :)

Tamam da kardeşim o zaman aracına şuan da nasıl gönül rahatlığı ile bineibliyorsun ki? o da kul yapısı değil mi? Allah korusun Kaza anında aracının patlamayacağı garantisini kim verebilir?

can alıcı yerden vurdun ... evet oda kul yapısı ama hiçteyse 20 tanesinden 19 sunun sağlam ve patlamayacağı güveni varken binebiliyoruz yani psikolojikmen ama bahsettiğim korkum olan tüp buda yine psikolojikmen "patlar, yanma riski fazla, bomba " gibi kelimeleri çağrıştırıp anahtar kelimeler kurdurduğu için beyin altı baskısı olduğundan yanaşamıyorum yine dediğim gibi sadece bu benim bu şekilde olumsuz bakışım qw

Kar yağdığında bizim buralar (Sabuncubeli) buz tutmuş ben 5 kuşak İzmirliyim buzda yürümeyi nereden bileyim :)
Bizim ahçıya sabah günaydın diyeyim dedim :) Dedim :) Bir ahçıyı gördüm bir gökyüzünü sonrası ?
Bizimle abdesti bozulacak diye el sıkışmayan Mecit usta "Bismillahirrahmanirrahim" diye beni bir sarıp kaldırışı var yerden :)
Dr. çok büyük bir şey atlattın ölebilirdin, felç kalabilirdin dedi direkt buzlu beton zemine yapıştım kafa üstü...

Bismillah deyip bir tüp bağlatı verin Nil hanım olsun bitsin bu iş.qw

can alıcı yerden vurdun ... evet oda kul yapısı ama hiçteyse 20 tanesinden 19 sunun sağlam ve patlamayacağı güveni varken binebiliyoruz yani psikolojikmen ama bahsettiğim korkum olan tüp buda yine psikolojikmen "patlar, yanma riski fazla, bomba " gibi kelimeleri çağrıştırıp anahtar kelimeler kurdurduğu için beyin altı baskısı olduğundan yanaşamıyorum yine dediğim gibi sadece bu benim bu şekilde olumsuz bakışım qw

Sen de haklısın tabi, ama genel olarak bir araştırma yaparsan LPG li araçlarda patlama yanma vs durumlarının hepsi eski model karbüratörlü ve merdiven altı yerlerin bağladığı kitler. Enjeksiyonlular bile enjektörden yapan kaçak nedeniyle yanma yaşanıyor. tabi bunların hepsi YETKİLİ servis'te takılmadığındandır. ha olur mu olur hepsinde de olabilir ama bu pire yüzünden yorgan yakmak gibi bir şey olur. Daha eski konularda yine böyle bir muhabbet dönünce şöyle bir şey yazmıştım:
Hiç tartışmayalım satalım araçlarımızı alalım bir at arabası 1 Beygir ile rahaaat rahaat gezelim :)

Erdem Yusuf'a yazdığım şeyler sizin için de geçerli Nil hanım :) Bu olaydan sonra yürümeye bile korkmanız lazımken artık 4 teker üzerinde gidiyorsunuz o sabuncubeli yokuşunu :)
Bir şey olmaz merak etmeyin :)

Geri