Lpg lütfen yardım edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba
arkadaşlar son zamanlarda aracım lpg de çalışıken titreme ve gaz yememe sorunu başladı birde 2.viteslerde kalkışlarda motordan tık tık ses gelmeye başladı benzinde sorun olmuyor bunun sebebi ne olabilir sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
NOT:lpg yi her zaman aldığım istasyondan alıyorum şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı bilgilerinize aracım 2004 clio 1,4 16v

merhaba
arkadaşlar son zamanlarda aracım lpg de çalışıken titreme ve gaz yememe sorunu başladı birde 2.viteslerde kalkışlarda motordan tık tık ses gelmeye başladı benzinde sorun olmuyor bunun sebebi ne olabilir sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
NOT:lpg yi her zaman aldığım istasyondan alıyorum şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı bilgilerinize aracım 2004 clio 1,4 16v

Anliyorsaniz arac lpg de calisirken Lpg enjktorlerinizden cikan gaz hortumlarini tek tek kargaburnu ile sıkarak test edin. Sıktıgınız hortum rolantiyi dusurecektir tepki vermeyen hortumu buldugunuzda o enjektor ömrunu tamamlamistir.

Anliyorsaniz arac lpg de calisirken Lpg enjktorlerinizden cikan gaz hortumlarini tek tek kargaburnu ile sıkarak test edin. Sıktıgınız hortum rolantiyi dusurecektir tepki vermeyen hortumu buldugunuzda o enjektor ömrunu tamamlamistir.
valla hocam bu işlerden pek anlamam hafta sonu servise götürebilirim bakalım yardımlarınız için teşekkür ederim başka öneri ve tavsiyesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

hocam oncelıkle gecmıs olsun sıkıntı % 90 enjektorlerde yada enjektorlerın baglantı kaplolarında kablo asınmıs kopma noktasına gelmıs temassızlık durumu olmus olabılır yada enjektorlere baglanan soketlere bakın soketler oksıtlenmıs olabılır soketlerın ıcıne balata spreyı yada wd40 sıkın

hocam oncelıkle gecmıs olsun sıkıntı % 90 enjektorlerde yada enjektorlerın baglantı kaplolarında kablo asınmıs kopma noktasına gelmıs temassızlık durumu olmus olabılır yada enjektorlere baglanan soketlere bakın soketler oksıtlenmıs olabılır soketlerın ıcıne balata spreyı yada wd40 sıkın
anladım hocam teşekkür ederim bakalım aracı götürecem hafta sonu bakacağız sağolun

sizde saolun ıns hafta sonu cozume kavusur bızıde bılgılendırrsenız sevnırız guzel haberlerınızı beklıyoruz

merhaba
bu gün sanayiye gittim sorunun buji ve buji kablolarından kaynaklandığı söylendi komple değiştirdim sorun kalmadı orjinal parca takıldı toplam işçilik dahil 110 tl ödedim bilginiz olsun arkadaşlar

merhaba
arkadaşlar düzeltiyorum toplam 130 tl ödedim bilgilerinize siz siz olun daha fazla ücretler ödemek zorunda kalmayın

hımm demekkı atesleme sıstemınden kaynaklıymıs gecmıs olmus elıne saglık hocam bujı ve kablolarının ayrıca hava fıltresının km sını gecırmemek lazım ıyı gunlerde saglıklı kazasız belasız kullanmak nasıp olsun

Geri