Lpg gazı tercihi

LPG li aracım var iken ucuz neresi ise oradan alırdım tek kriterim lt/km hesabı .LPG aldığım yerin gazı az yol yaparsa bir daha LPG almam o istasyondan.Hiç problem yaşamadım aracınız sağlıklı ise sistem montajı güzel yapılmış ise problem olmaz diye düşünüyorum.LPG montajında emme manifolt undaki LPG girişi motora en yakın yerden verilmeli ,LPG ye geçiş ısısı çok düşük olmamalı ,buji tırnak aralığı 0.1 yada 0.2 mm düşürülmeli

34VR1415

aracım 2015 1.2 joy.adanada ikamet ediyorum.lpgyi 2.75 tlden bpden alıyorum ve 40 liraya 220 km yol yapıyorum şehiriçinde.lpgyi tanıdık ustama takdırdım.akl marka tavsiye etti ve taktı

aracım 2015 1.2 joy.adanada ikamet ediyorum.lpgyi 2.75 tlden bpden alıyorum ve 40 liraya 220 km yol yapıyorum şehiriçinde.lpgyi tanıdık ustama takdırdım.akl marka tavsiye etti ve taktı

Eski aracımda akl taktırmıştım. Süper kit ve çok memnundum. Yakıt tüketimi 5 litre lpg ile 80 km yol yapıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ustanızın yeri nerde acaba tam olarak

taşkın otogaz telliderede.hasan usta tanıdığım.çok çok uygun bi fiyata taktırırsın selamımı söylersen

Geri