- Konuyu Başlatan
31 tl ile 80 km yol yaptım yeni tüp aldım 47 tl ile 100 km yol yaptım tüpün litre fiyatı 2.690 bu normalmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31 Litremi aldınız 31 lirayamı aldınız onu çözemedim ben
30 tl ile gittiyseniz 80 km yol km: 269 krş gibi bir rakam cıkar buda gayet makul bir rakamdır bu soguk havada yani 20 liraya 80 km yol yapmışsın.
kastınız 30 LT alıp o yolu yapmış olmanızsa 6.000 bin motor araba o kadar yakmaz onu diyeyeim sizin araba yakmamış dışarı atmış LPG yi..
100 km de 17 litre gaz yakmışsın normal değil. taş çatlasa 10 - 12 yakması lazım bu havalarda hava yakıt karışımın düzgün ayarlanmamış. Bilgisayarlı gaz ayaraı yapan bir yere git 3.000 devirde gaz ayarı yapsınlar
Örnek verdim kardeşim.Bir aracın çok yakması yakıt,hava,ateşleme sisteminden tutda yürüyen aksama kadar etkilidir.örnegin bir arkadaşım aracı çok yakıyordu sorun sol arka balata nın freni tam bırakmaması olduğu balata bitince anlaşıldıarabayla giderken bakıyorum km sayıyor ama
Iyi tutusmamisÖrnek verdim kardeşim.Bir aracın çok yakması yakıt,hava,ateşleme sisteminden tutda yürüyen aksama kadar etkilidir.örnegin bir arkadaşım aracı çok yakıyordu sorun sol arka balata nın freni tam bırakmaması olduğu balata bitince anlaşıldı
34VR1415