loiz & uniquel --> bordo & mavi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniquel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen orasi, batiparkimiz. samsunu biliyorsunuz belliki:)

iyi bilirim sık sık gelirim samsuna uzak yerde değilim yakınım oraya

ben istanbuldayim, universite tatillerimde gidiyorum sadece ama umarim denk geliriz

güzel kareler iki fransız kardeş misali ikinize de kazasız belasız sürüşler dilerim

maaşallah araçlara
batıpark da bi hayli güzel oldu artık
ama araç içinden çekilen fotoğrafın tam sol tarafında duvarda imzam durduğu için atakuma geçerken genellikle çevreyi kullanıyorum :)
iki üst geçit arası tramway duvarına bakarsanız imzamı görürsünüz orda :)

ikisinede maşallah:)

maaşallah araçlara
batıpark da bi hayli güzel oldu artık
ama araç içinden çekilen fotoğrafın tam sol tarafında duvarda imzam durduğu için atakuma geçerken genellikle çevreyi kullanıyorum :)
iki üst geçit arası tramway duvarına bakarsanız imzamı görürsünüz orda :)

aman allah korusun, baruthane artik o tramway ve yeni yapilan ustgecit sayesinde daha bi tehlikeli oldu, zatn kamera sistemi baglandi artik, 70 ustu direk ceza kesiyor..
ama bi gercek varki baruthanenin keyfi de bi baskadir :)

aman allah korusun, baruthane artik o tramway ve yeni yapilan ustgecit sayesinde daha bi tehlikeli oldu, zatn kamera sistemi baglandi artik, 70 ustu direk ceza kesiyor..
ama bi gercek varki baruthanenin keyfi de bi baskadir :)
yeni mi koydular kamerayı :) çoktandır o yolu kullanmıyorum :)
oralarda bi mobese vardı onu da ben yıktım :)
baruthanenin tadı başkaydı patlayana kadar evet :) artık trafikten tat tuz alamıyorum :)
aman siz siz olun yavaş gidin :eyv
samsuna geldiğimde genellikle tnc performansa uğrarım önümüzdeki günlerde gelecem yine haberleşelim bi tanışalım
bizim ev de türkiş de zaten

yeni mi koydular kamerayı :) çoktandır o yolu kullanmıyorum :)
oralarda bi mobese vardı onu da ben yıktım :)
baruthanenin tadı başkaydı patlayana kadar evet :) artık trafikten tat tuz alamıyorum :)
aman siz siz olun yavaş gidin :eyv
samsuna geldiğimde genellikle tnc performansa uğrarım önümüzdeki günlerde gelecem yine haberleşelim bi tanışalım
bizim ev de türkiş de zaten

evet evet yavasiz biz de zatn 1.2 ne kadar olabilir ki qw
1 senedir kamera var belki daha fazla fakat mayista ceza kesmeye basladi, posta kutulari cezalarla doldu :D
ben yilbasindan sonra gelicem samsuna, ama denk geldigimizde mutlaka tanismak isterim

evet evet yavasiz biz de zatn 1.2 ne kadar olabilir ki qw
1 senedir kamera var belki daha fazla fakat mayista ceza kesmeye basladi, posta kutulari cezalarla doldu :D
ben yilbasindan sonra gelicem samsuna, ama denk geldigimizde mutlaka tanismak isterim
yıl başında 18 günlük falan asker olacam herhalde :)
yaza kaldı artık görüşürüz illaki :)

Geri