LODGY araç içi ses

Arka koltuklardan ses geliyor olabilir mi?Koltuğun katlanma kilitlerinde ufak bir gevşeklik bile muazzam ses neden olabiliyor.

Arkadaşlar görüşleriniz ve bilgileriniz için teşekkürederim. Hepsini değerlendireceğim. Araba garantide olduğu için haftasonu servise gidiyorum. Gelişmeleri yararı olur diye sizlerle paylaşacağım.

Arkadaşlar görüşleriniz ve bilgileriniz için teşekkürederim. Hepsini değerlendireceğim. Araba garantide olduğu için haftasonu servise gidiyorum. Gelişmeleri yararı olur diye sizlerle paylaşacağım.
Merhabalar,
Haftasonu servise gittim. Arabadaki ses çözüldü. Kapı fitillerinden geliyormuş ses. Slikonlu sprey sıktılar tüm kapı fitillerine. Araba sıfır olduğu için fitiller sert zamanla yumuşayacakmış. Sorun halloldu tık ses yok arabada. Bilginize.

Geçmiş olsun...

Hadi geçmiş olsun....

Duman ile iletişimle gönderildi.

Çok geçmiş silikon sprey fitiller için mucize çözümdür

Teşekkürederim. Gerçekten mucize çözümmüş slikon sprey. Sesi bir anda kesti. Alacam bende birtane bulunsun arabada.

Lodgy 110 Stepway arka alttan ses geliyor.....

Merhaba arkadaşlar,
2015 lodgy arabam düz asfalt yolda giderken bir sorun yok. Ama mesela parke bir yola girdiğinde araç içinde tıkır tıkır sesler geliyor. Sanki emniyet kemerleri kenarlara çarpıyormuş gibi. Bir türlü bulamadım. Servisle konuştum Cumartesi gidip test yapacaklar. Bu sorunla karşılaşan var mı acaba?

Benim araçta da hafif bozuk yolda da tıkırtılar geliyor. Servise götürdüm. Amortisör veya bağlantılarında sorun olabilir dediler. Ama sorunu çözemediler. Mais'e videolu görüntüsünü gönderdik dediler bekliyorum.
Aldığımın ertesi günü fark ettim. Şimdi cevap bekliyorum.

Geri