Yakışmış güle, güle kullanın, kazasız, belasız ve arızasız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende nasıl durur bilmiyorum, bir video izledim mavi renk güzel duruyordu. Fiyatı da uygun olunca sipariş verdim. Beğenmez sem büyük bir kayıp olmaz sonuçta.Kapı kenarlarında bence çok sırıtıyor, ben ön göğüs ara parça altına yapsam nasıl duru diye şöyle bir hayal ettim baktım çingene işi duruyor vazgeçtim sadece vites topuzunun çerçevesini zımparalayıp neonu japonla sabitledim çok şık ve sade bir görüntü elde ettim
kardeşim sana önerim kapılara yapma, tabi zevk meselesi yarın resmini eklerim buraya..
Bende nasıl durur bilmiyorum, bir video izledim mavi renk güzel duruyordu. Fiyatı da uygun olunca sipariş verdim. Beğenmez sem büyük bir kayıp olmaz sonuçta.
Ayrıca Megane 4 lerde görmüştüm kapılarda bu tarz bir ışık ve çok şık duruyordu.
Torpido kısmı bana göre de çok şık olmaz gibi ama işte dediğim gibi denemek görmek lazım.
Bu görseli bende çok beğendim, birde benim araçta gt line aynı olunca iç kısım direk canlı örnek olmuş oldu.Şirkette olduğum için youtube erişemiyorum, resime bakabildim, kapı kolçaklarına aydınlatma yapmayı ben de istiyorum kapı düğmesi aydınlatmalarından elektrik alabilirim diye düşünüyorum.. araç bej olduğu için beyaz yakışır ancak çok hafif olmalı uç noktaları sevmiyorum, resimdeki araçta çok şık duruyor, sen aracı yap kardeşim ben de ilham alırsam operasyon yapayım
Bu görseli bende çok beğendim, birde benim araçta gt line aynı olunca iç kısım direk canlı örnek olmuş oldu.
Ancak bu şeylere elim hiç yatkın değil, o yüzden firmada fiyat istemiştim 300 TL diyince öyle vazgectim. ( 4 kapı , vites kutunun orası ve ayak altı aydınlatması )
Torpido led çakmaklıktan direk çalışıyor basittir diye ona yöneldim
Bu arada benim araç içi kırmızı , ip neonu mavi aldım belki de çok uyumlu olmayabilir
Maalesef bu bilgiler bende yokKapı açma kollarının aydınlatması kolay aslında biraz elektronik bilgin ve el becerisi lazım ve çokça hayal gücü basit düz mantık şeyler aslında led direnç ve kablo bir de elektrik bandı şey havya lehim makaron vs saymıyorum bile ayna altı aydınlatmalarımı kapı aydınlatmalarından aldım hoş oldu senin kapı kollarının aydınlatması için de buton aydınlatmalarından paralel alabilirsin.. bu arada kırmızı arabaya mavi neon... sonucunu merakla bekliyorum.
Maalesef bu bilgiler bende yok
hazır bulabilirsem doğru parçaları, eve yakın iyi bir elektrik ustası var, adam biraz yaşı var ama sonuçta malzemeyi verince yardımcı olur diye tahmin ediyorum.