Bu akşam ben kusur bulduğum için tv alamayan nişanlıma tv bulmam gerekiyor
konu açmama gerek kalmadı, zaten paylaşımlar başlamış bile
bugün teknosa indiriminde güya %40 indirimle 2950 tl'den 1700 tl ye inmiş, tabii şişirme fiyat olduğunu düşündük ama nişanlımın araştırmalarına göre, o özelliklerde 1700 e tv yokmuş. smart tv, internete bağlanma, usb den film izleme, 3d, skype vb yönlerini saydı iyi güzel.
mağazaya gittik, 3d özelliğine bakmak istedi, indirim ürünü teşhirde olduğunda kurulmadığı söylendi başka bir samsung'da göstermek istediler ama istemedik, çünkü alınacak olan tv nin görüntüsü önemli olan. neyse o arada kamera olmadığını fark etti ve skype hayalleri de yalan oldu
ben niye beğenmedim, içeriği hiç araştırmadığım bir konu olduğundan dış görünüşe baktım ve metal çapraz ayaklar gözüme battı, sonradan alt kenarın da metal olduğunu gördük. teşhirdeki diğer tv lerle karşılaştırınca, eğer duvara asılmazsa siyah sehpa üzerinde çok sırıtık geldi bana, çok şükür ona da öyle geldi sonra teşhirdekilere bakınca
elleri bomboş dönmek hoşuna gitmedi tabii
samsung 40es6340
SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK - LED LCD TV - Teknosa.com
mesajlardan okuduğum kadarıyla samsung doğru tercih, ben nasıl olsa birkaç ay içinde bile hem fiyat inebileceğini, hem model çıkabileceğini düşünüyorum, o da öyle gerçi ama çok heveslenmiş yazık oldu metal ayaklardan puan kaybetmesi sanırım
samsung ya da şu olabilir dediğiniz markalar var mı?
3d gerekir mi, ileride çok yaygınlaşır mı diye düşünerek buna yönelmiş, aslında 3d boşverip daha ucuza bir şeyler de baksak mı diye bir düşünce var gerçi 1400-1500 diyor onlara da:S hoş bu da 1700 e indirimde ve metal patili :berbat