- Konuyu Başlatan
Bunlar uzun süre yanarsa ilave soğutucu isteyebilir. Plaka aydınlatmada kullandıklarım beni hüsrana uğratmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadiya demeBunlar uzun süre yanarsa ilave soğutucu isteyebilir. Plaka aydınlatmada kullandıklarım beni hüsrana uğratmıştı.
Eee bn dedim led bir hastalıktır diyeHadiya deme
Ben normal ampülü yaktım 12 voltluk adaptörle normal ampül hemen ısındı bunlar ısınmadı ama iç aydınlatma ve plaka için kullanmayı düşünüyordum şu hastalıktan kurtulmam lazım biran önce yoksa paralar boşa gidiyor
Sorma kardeşim ya çok kötü oldu bu hastalık birde millet kullanışsız deyince canım sıkıldı gelince deneyip atarım bende 300 tl saydım ledlereEee bn dedim led bir hastalıktır diye
Diyenlere inanma led herkese nasip olmazSorma kardeşim ya çok kötü oldu bu hastalık birde millet kullanışsız deyince canım sıkıldı gelince deneyip atarım bende 300 tl saydım ledlere
Diyenlere inanma led herkese nasip olmaz
Dostum ledlerle uğraşmaya devam edeceksen profil ledler var onlari b8 incele 1 tane profil alsan bir cok yerde kullanabikirsin. Plaka tavan ayak aydınlatma elindeki ledler gibi sorun çıkarma ihtimali düşük.iç aydınlatma led ampülleri çok iyi ışıtıyor çağatay kardeşim şimdiye kadar körmüşüm araba salon gibi aydınlandı içi ama şu problem oldu sadece iki ampül takılıyor soldaki tam ölçüde 42mm oldu ama sağ taraf 39 mm lik galiba büyük geldi o tarafa takamadım uğraştım birazda ama birde sol tarafa taktığım her ampül içeri kaçıyor gevşek yani ne kadar eğsemde iki ampül içeri gitti diğer tarafta dar olunca eğdim gene de olmadı ama ışık süper oldu diğerleride gelseydi de şu hastalık da bitseydi artık bende
Ben tavan icin bunu kullanıyorum 1 tl süper bir ışık ayak aydınlatma da bunları kullanıyorumDostum ledlerle uğraşmaya devam edeceksen profil ledler var onlari b8 incele 1 tane profil alsan bir cok yerde kullanabikirsin. Plaka tavan ayak aydınlatma elindeki ledler gibi sorun çıkarma ihtimali düşük.