Led park ampülü

Leblebi ne abi :) led tamam olmuş çalışır sıkıntı olmaz

Leblebi ne abi :) led tamam olmuş çalışır sıkıntı olmaz
Durmuyordu dönüyordu leblebiyi taş yerine kullandım çorumlu olunca insan leblebi oluyor naaparsın
Ledler yanmıyor ya şimdi gene denedim tırnak yerine leyim yaptık birinin leyimi sağlam olmamış düştü ama diğeri sağlam takıyorum yerine yanmıyor çıkarıp elimle tutunca yanıyor

Abi lehim sağlam olsun eski tırnak yerinden yeni yere hafif lehimle uzat temas eder gene ama sağlam olsun :)

10a554c03fcf8e68ae0030c2cb86d327.jpg

Sağ geri viteste led var 80 w lık ama pek ışık yokmu ne nasıl diğer yerler normal ampul

10a554c03fcf8e68ae0030c2cb86d327.jpg

Sağ geri viteste led var 80 w lık ama pek ışık yokmu ne nasıl diğer yerler normal ampul
Abi projektör gibi daha ne olsun :)

Uçları ters tutuyorsundur belki abi
yok kardeşim her türlü denedim ya neden anlamdım yerine oturunca yanmıyor çıkarıp elimle tutunca yanıyor
lamnba sağlam normal lambada yerine takılı yanıyor ama ledler takılınca yanmadı leyim den kaynaklı olabilir mi tırnağın yeri zımpara yapınca delik olan yerden kaynaklı yada leyim tam ayarsız yerine denk gelmediğinden mi olur anlamadım ama neyse boşver başka denerim artık

ledin bir tanesinin kabloları kopmuş şansa bak ya diğeri sağlam ama oda stttoplara takınca yanmadı bende yeniden sipariş verdim bekle 2 ay daha

Geri