- Konuyu Başlatan
bende reno 19 uma siparş verdim arka sis ve gerivites birde stoplara inşaallah doğru gelir tek duyu olan çift duyu olan var arka stoplarda 3 adet lamba var bir stopda 3 ampül var bir tabnesi 30 w birtanesi 80 w bunlar aküye yük getirmez değilmi siz anlıyorsunuz galiba bu işten birde sisler için 80 w h1 led ampül alsam güzel ışıtırmı sizinkiler iyi gibi kaç wat ampüller farlar için kaç wat olması lazım benim ampüller farın h4 led taksam ışığı fazla olurmu benimda az ışıtıyor yardımcı olabilirmisin kardeşim hayırlı olsun bunlar takılırken farklı birşeye ihtiyaç malzeme falan gerekiyormu yoksa olan ampülleri söküp yerine takılıyormu akü ile sorun olmuyor değilmi bana yöntemini anlatabilirmisin
Hepsini bir anda sipariş etmeseniz iyiymiş. Bu sitede zaten free Shipping olduğu için sorun olmuyor. Ben sisler için 80w almayı planlıyorum fakat şu an araştırma yapıyorum. Aydınlatma konusunda pek birşey diyemem. Deneme şansım olmadı.
Bu park ampüllerini tercih etmemdeki en büyük sebep enerjiyi az çekmesi amper olarak digerlerinin yarısından biraz daha az akım çekiyor. Plaka ampüllerinide bu yüzden led yaptım. http://www.renaultfanclub.com/megan.../74358-power-led-ile-plaka-ampulu-yapimi.html
Eğer doğru sipariş ettiyseniz doğru gelir birde bu sitede resimdeki ürünün aynısını gondermeleri gerekiyor bununla ilgili bazi satıcıların secenekleri mevcut aynısı gelmez ise para iade ediyorlar.
Siz hangi ampülleri sipariş ettiniz.