Led logo

kırmızı araçta mavi led çok sırıtır, kendi kırmızı iconuma beyaz veya kırmızı almayı düşünüyorum ben

Bir liste oluştursak hesabi olan biri toplu alim yapsa nasil olur ???

Bir liste oluştursak hesabi olan biri toplu alim yapsa nasil olur ???

Yanlız biraz sabır gösterirsek daha uyguna alırız bunları biraz sabırla ülkemizde satanlar çıkar ilk önce pahalıya gider sonra satıcı ve mal arzı artarsa düşer çünkü 40 euro artı 10 euro da kargo ücreti 15 gün bekle düşün maliyet 200 tl gibi şuan için değmez

Benimde çok hoşuma gitti,beyaz aracıma kırmızı ışıklı olanını almak isterdim keşke Türkiye de satışı olaydı

Bagaj kapagi logosunun altinda delik mevcutmu ?

Yanlız biraz sabır gösterirsek daha uyguna alırız bunları biraz sabırla ülkemizde satanlar çıkar ilk önce pahalıya gider sonra satıcı ve mal arzı artarsa düşer çünkü 40 euro artı 10 euro da kargo ücreti 15 gün bekle düşün maliyet 200 tl gibi şuan için değmez
ürünün fiyatı 40 euro değil 40 dolar, kargoda ücretsiz, yuvarlak bi hesapla 80-85 liraya malolur. :eyv ama yakında bizdede satılmaya başlar bencede fakat fiyat bu civarlarda olur yine tahminim.

Urun gercekten cok basarili ama cok bogabilir arkayi. belki ac kapa olursa daha mantikli olabilir. tabi benim kisisel fikrim.

Urun gercekten cok basarili ama cok bogabilir arkayi. belki ac kapa olursa daha mantikli olabilir. tabi benim kisisel fikrim.
Katılıyorum,zaten ben alırsam spoilerdeki fren ledlerinden elektrik alırım,beyaz renk araca kırmızı ledli sembol alarak sadece frene basıldıgında yanmasını isterim,parklarla sürekli yansa ucuz gösterir nacizane fikrim

Geri