Led H4 Ampuller Sigortayı Attırıyor !

Normal led olduğundan kısaların aydınlatması halojen ampüle göre çok düşük değilmi? Ben güçlü yandığı söylenen cree ledlerden almayı düşünüyordum ama youtube de tüm led çeşitlerinin halojen ampülle karşılaştırmasını izleyince vazgeçtim.

Satıcıya ürün arızalı diyin. Muhtemelen yenisini yollayacaktır. Satıcıların hepsi alıcı feedbacklerine aşırı önem gösteriyorlar
2 tanesini denedim ikisi de sigorta attırdı, satıcıya ve sisteme açık anlaşmazlık uyarısı gönderdim ve para iadesi istedim, sebebini yazdım, satıcı olan bayan canım sana nasıl yardımcı olabilirim diye mesaj atmış, dedim malın bozuk para iadesi istiyorum... :)

İade eder muhtemelen.

Ben bir ürün aldım. Baya zaman geçti ve gelmeyince parayı geri istedim ve aldım.
Sonra bigün ürün geldi. Adama "sana 2 tane parası veriyorum bana 1 tane yolla" dedim, sivrizekalı arkadaş kalkmış 2 tane yollamış. Kendi kaşındı diyip iade etmedim. Etsem gene fazla yollayacak muhtemelen :)

Başka bir satıcı 0,2€ ya bir ürün satıyordu bende kalktım 1 adet istedim. Adam bana "kargosu zaten daha fazla tutuyor, bari 3€ a tamamla da zarar etmeyim" dedi.

Bana ne kardeşim o zaman ne diye oraya 1 adet alınabilir diye ilan koydun diyip parayı geri istedim işi inada bindirip :) onu bile geri yatırdı.

Sorunu elektronikçi arkadaşım çözdü, ampullerin +- leri farklıymış, sokettekilerin yerlerini değiştirdi sigorta atmadan farlar yandı ama uzun kısa özelliği çalışmıyor, selektör yapınca göz kırpıyıor uzunlara geçmiyor, mecburen klasik H4 leri geri taktık...
Bu arada firmaya yaptığım itiraz kabul edilmiş ödediğim parayı kredi kartına geri yatıracaklarmış...

Sorunu elektronikçi arkadaşım çözdü, ampullerin +- leri farklıymış, sokettekilerin yerlerini değiştirdi sigorta atmadan farlar yandı ama uzun kısa özelliği çalışmıyor, selektör yapınca göz kırpıyıor uzunlara geçmiyor, mecburen klasik H4 leri geri taktık...
Bu arada firmaya yaptığım itiraz kabul edilmiş ödediğim parayı kredi kartına geri yatıracaklarmış...

Abi bende almayı düşünüyodum tam vaktinde konuyu açmışsın

uzunlara geçmemesinin sebebi düşük enerji çekmesinden kaynaklı direnç konularak çözüm bulunabilir ama bunların en işe yarar olanı cree ledli olanı bunlar çok faydalı olmaz. iş gören malzeme aşağıdaki resimde olandır.
h4-led-headlight-bulbs-china-new-design-1800lm-6000k-cree-chip-h4-hilow-led-headlight-image.jpg

Geri