Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H1 olanlar her reflektore sığmaz ve uzun farı olarak kullanılmaz, bunların optik odakları yok, gündüz farı yada bixenon farı olup, uzunlarin sarı yanmasindan rahatsız olanlar kullanabilir. Far kapalı iken h1 ile selektor yapılıyorsa yine kullanılmaz
H1 olanlar her reflektore sığmaz ve uzun farı olarak kullanılmaz, bunların optik odakları yok, gündüz farı yada bixenon farı olup, uzunlarin sarı yanmasindan rahatsız olanlar kullanabilir. Far kapalı iken h1 ile selektor yapılıyorsa yine kullanılmaz
ben bu h1 cree ledleri sisler için almıştım reno 19a ama dediğin gibi ampül kısmı sığmadı çok büyük oldu hhalojanlar çok küçük bende başkasının işine yarayacağını işi bilen ler kullanır diye yazdım galiba bana yaramayacak ama çok kuvvetli yanışı var 60 w dediklerin ayarlanabilir ampülden farkı nedirki sellektör yapılmasın bazı farları h1 olan araçlar var uzuna mı kısayamı bilmiyorum ama bazı araçlara uyumlu olana çok güzel olacağından eminim keşke sislere taksaydım yuvasına uysaydı da normal ampül takılı o da sarı yanıyor farlar osram beyaz sisler sarı
Sıkıntı şu; akkor flamanın odak noktası ile bu çok farklı 1 mmden daha az toleransı olan far yapısında bunun gibi çoklu ledler ciddi sapma yapar, önünü aydınlatmak yerine üçüncü kattaki komşunun balkonu aydınlanır. Bu tip ledler sinyal fren gibi yerlerde mükemmel sonuç verir
ben bu gün uzunlara taktım 30+30 w gayet güzel oldu.Kutu içerisinede sığdılar kesip biçme yapmadım. akşam video ve fotoğraf koymaya çalışıcam becerebilirsem tabiki