Lazer logo uygulamasi renault 12

abi o ayrı o iş sıkıntılı restorasyona giriyo bu basit olay can almaz yani:D:D

Kafaya taktım valla düşünsene hem reno amblemi hem RFC bide dairesel roadfox yazısı e hadi birde araya tilki sığdırsak oyyy oyy tadından yenmez valla:aytuğ:aytuğ:aytuğ(abarttıkmı yaw:aytuğ)

Kafaya taktım valla düşünsene hem reno amblemi hem RFC bide dairesel roadfox yazısı e hadi birde araya tilki sığdırsak oyyy oyy tadından yenmez valla:aytuğ:aytuğ:aytuğ(abarttıkmı yaw:aytuğ)
Aslında bizim RFC logosu yapılabilir

Aslında bizim RFC logosu yapılabilir

Aaaaa hala forumda vakit kaybediyor yaw
:aytuğsenin şu anda logoyu lazere entegre etmen gerekmiyormuydu Adige:aytuğŞurada kalmış 46.6 saatimiz zaten cıx cıx cıx yaw:p(diye diye götürecez arada kendimizi valla kaç etti canım kardeşim:aytuğ)

Aaaaa hala forumda vakit kaybediyor yaw
:aytuğsenin şu anda logoyu lazere entegre etmen gerekmiyormuydu Adige:aytuğŞurada kalmış 46.6 saatimiz zaten cıx cıx cıx yaw:p(diye diye götürecez arada kendimizi valla kaç etti canım kardeşim:aytuğ)
abi birde geri sayım mı yapıyosun allah aşkına :D:D allah korusun ben kendımı suçlu hissederim kahrımdan bende gelirim bak logo işi şaka maka kafama yattı benim biraz öyle takılıyım sonra olaya el atarız

abi birde geri sayım mı yapıyosun allah aşkına :D:D allah korusun ben kendımı suçlu hissederim kahrımdan bende gelirim bak logo işi şaka maka kafama yattı benim biraz öyle takılıyım sonra olaya el atarız

Şaka vs bir yana benimde aklıma müthiş yattı ve çok hoş şeyler yapılabilir gibi geldi bu lazer olayıyla:eyv

Harika Olmuş roadfox Abimin Dediği Gibi RFC Logosuda Olursa Süper Olur

piyasa da iyice yayılsın yakında isteğe görede yaparlar

isteğe göre artık herkes istediğini yapar kimisi maşallah yazdırır kimisi hatun fotosu koydurur,iyice suyu çıkmadan ben logomuzu takıp yansıtıyım sonra zaten meydan malı olur tadı kaçar:D

​Güzel olmuş Emre

Geri