Lastiklerin basınç farklılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok takma kafana kardeşim. Öncelikle bastığın hava sistemi kalibreli mi? Onu bile bilmiyoruz. O nedenle önlerde arkalarda 30 olsun rahat rahat kullan.

Çok takma kafana kardeşim. Öncelikle bastığın hava sistemi kalibreli mi? Onu bile bilmiyoruz. O nedenle önlerde arkalarda 30 olsun rahat rahat kullan.
hakkı abim sağolasın bugün hava yaz gibiydi lastikleri 30 yaptım bir shell benzinlikte ben böyle daha çok sevdim çok yüksek yapmışmış lastikçi uydurmuş bence :)
sonrada yıkattım süpürdüm pasta cila yaptım parıl parıl parladı maşallah

merhaba arkadaşlar ön sol lastik haftada bir havası iniyordu lastikçiye gittim yanaktan kaçırıyor dedi sabunladı bekledi sonra bıcakla kazıdı fırçaladı lastik tıpa var değişti sibopu değişti taktı 15 tl aldı şimdi inmedi havası ama lastik havalarını önleri 32 arkaları 33 yaptı arabada yolları daha çok hissetmeye başladım sanki normal mı yoksa fazlamı oldu ben ön ve arkalar 30 yapıyoedum direksiyonda sertmi oluyor hava fazla olunca
havanın fazla olması araçta ne gibi değişikler yapar havanın az olması durumunda ne olur kış ve yaz farklı mı olmalı frenlerde az tutuyor gibi geldi hava fazla olunca bu benim hissettiğim tabi normalı nedir nasıl olmalı istanbulda bu günlerde
benzin kapağinda yaziyor yüklü ve yüksüz şekilde

yanliş hatirlamiyorsam ön arka yüksüz=28-29
yüklü en fazla=30-31
bnm araç hatchback

Geri