Lastik tavsiyesi ?

Continental almanızı öneririm . Süper ötesidir.

- + % 2 oranında fark olabilir. Önemli olan çamurluklara sürtmesin.

185-65-15 lastiğin fiyatı 60-15 e gore 2/3 fiyatinda lastikciye sordum bunu alsam uyar mi diye. Lastikçi sizin araclarin çamurluk araliklari dar oldugu icin surtme yapar dedi. Gonlumden michelin geciyo ama butce continental al diyo :)
Bu yüzden 2013 de aldığım 185 65 15 leri bir kış kullanıp satmak zorunda kaldım. Bizim araçların çamurlukları dar ve ebadı az bulunduğu için daha pahalıya lastik alıyoruz.

Uzunca bi araştırmadan sonra continental CPC5 te karar kıldık. Biraz indirimle 750 tl ye aldık. Ek olarak orijinal renault sac jant aldık lastikleri ona taktırdım simdilik depoya kaldırdık ilkbahar aylarında kendim takicam. Her sene 100 tl tak sök parasından da kurtulmuş olduk.

blackdiamond hayırlı uğurlu olsun kardeşim ,güle güle, kazasız belasız kullan lastiklerini :)

Uzunca bi araştırmadan sonra continental CPC5 te karar kıldık. Biraz indirimle 750 tl ye aldık. Ek olarak orijinal renault sac jant aldık lastikleri ona taktırdım simdilik depoya kaldırdık ilkbahar aylarında kendim takicam. Her sene 100 tl tak sök parasından da kurtulmuş olduk.
En iyisi bu zaten hem lastik yanakları aşınmiyor zaten 2 yilda jantlarin parası çıkar

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin. Tekerlegimize taş değdirmesin:)

mıchelın almayında ne alırsanız alın.

Hocam önceki aracımız broadway ve suanki megane da michelin kış lastikleri kullandık suan aracın uzerinde de bu lastikler var. Uygun fiyat denk geldiğinde yine hic düşünmeden michelin derim. Markalar farklı ebatlarda uzmanlaşmıştır lastik alırken buna dikkat etmek lazım her ebatlarda aynı kaliteyi sunamaz. Fabrikasyon üretim hatalı lastikler de istediğiniz kaliteyi size vermez bu da marka hakkında olumsuz düşünmeye yeterlidir.

Geri