Alt tarafı lastik diyorsun hala herneyse
GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE FoReVeR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt tarafı lastik diyorsun hala herneyse
GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE FoReVeR
Çok sağolasın karacan abi takım 750liraya taktırdım daha iyisi can sağlığıadını koydun lastiğin, şimdiden hayırlı olsun
Görüşüne saygı duyarım ancak şuan AB standartlarına göre GOODYEAR dan üstünü yok kardeşimMichelin der olayi bitiririm ben.
Bi arkadas pirelli cinturato felan demia ben o lastik yuzunde kaza yaptim yaotigim gibide lastikleri cikarip dereye yuvarladim.d
Arkadaslar pirelli felan bos ilk basta michelin sonrasinda good year falan olabilir
Görüşüne saygı duyarım ancak şuan AB standartlarına göre GOODYEAR dan üstünü yok kardeşim
Ukalalık mı ? Farkındaysanız bugün konu açıp bugün GOODYEAR diye konusup tavsiye etmiyorum. Araştırmalarım sonucu bu karara ulaştım. Sen fazla ön yargılısın. Burası araştırmak görüş paylaşmak için saygı duymak zorundasın.Yaptıgınız Ukalalık degildirde nedir ? Madem Goodyear en iyi lastik diyorsunuz neden konu acıp tavsiye istiyorsunuz ? daha önce 2 kere söyledigim gibi Alt tarafı 205 55 16 Ebatında lastik alacaksınız memleket meselesine dönüştürdünüz.
10 Lastikcinin 10'unada Michelin Primacy 3'mü, Yoksa Goodyear effencipgrip performance'mı diye sorun. 10'uda Primacy 3 Demezse bir daha foruma girmeyecem. AB Etiketlerine bakmayın.
Kafanızın bu kadar karışmasını anlamadım alt tarafı lastik alıcaksınız Yukarıdada söylediğim gibi Ne Continental, Ne Goodyear ikiside MİCHELİN'in yanına yaklaşamaz..
Ve Megane 2'nin hakkı 205-55-16 91V Hız Kodlu MİCHELİN PRİMACY 3'tür. Bunu Alın taktırın Bana dua ediceksiniz.
Bizim R 19'da Bridgestone B330 vardı. 7 yıl 70 bin km yaptık, ne fındık yaptı ne de patladı... Biraz gürültülüdür belki yakıt ekonomisi de iyi değil ama şimdi ben Megane 2'ye de böyle bir lastik arıyorum. Ne konfor ve de spor. B330'un 205 55 R16'sı olsa keşke... Ama yok.
Michelin çok yumuşak lastik, köyde şurda burda çabuk patlıyor.
Konu sonucu Good Year'a karar verilmiş. Bu gözle bakarsak önerebileceğiniz bir başka marka var mı? Good Year bu konuda da bizim işimizi görür mü?
Katılıyorum Lassa iyi bir tercih olacaktır kullanım alanlarına göre...kardeş, düşündüğün önceliklerle karar verecek olsam ilk tercihim lassa, ikinci bridgestone olurdu
goodyear'ın yanak kalınlığı michelinden kalın değil. taşra yollarında ikisi hatta conti de kullanışlı olmaz