Lastik parlatma (kendi çekimim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lastik parlatmada ve kalıcılıkta sonax xtreme jel veya meguiar's endurance de gayet başarılı ürünler ama biraz eliniz batıyor :D arkadaşın da dediği gibi kuruduktan sonra ve kalıcılık süresinide merak ettim..

v4vq3.jpg
[/URL][/IMG]

sonuç böyle ise gerçekten iyi iş çıkartmış arabanın kirliliği hakkında bir şey söyleyemiyorum çünkü ben de aracı işlerden başımı kaldırıp yıkayamadım :)

evet parlaklık gayet başarılı ama ürünlerede dikkat etmek lazım..kimi parlatıcılar öyle bir parlatıyor ki ileride lastiklerimizin yanakları kahverengi olup kirli görüntü oluşturmasın :)

evet parlaklık gayet başarılı ama ürünlerede dikkat etmek lazım..kimi parlatıcılar öyle bir parlatıyor ki ileride lastiklerimizin yanakları kahverengi olup kirli görüntü oluşturmasın :)

bu da önemli bazıları kahverengiyi geç lastiğin yanağını tanınmayacak hale getiriyor içindeki kimyasallar yüzünden

5 aydir kullaniyorum bi sorun cikmadi ilerde bisi olman insallah

Ellerine sağlık. Sonuç gerçekten güzel.:eyv

Hem uygulayıp hemde video çekmek çok zor oluyor :)

Hem uygulayıp hemde video çekmek çok zor oluyor :)

Evet hemde cok zor telefonu tutmaktan sisenin yarisini süngere bosalttim

Geri