Lastik ne kullaniyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba gecen mayis ayinda aldigim 205 60 16 nokian wetproof lastikleri degistirmeyi dusunuyorum memnun kalmadim acikcasi etiketteki 68 db yazisina inanip almistim ama sessiz degil daha 60 la giderken lastik sesi basliyor sessiz iyi yazlik lastik onerilerinizi bekliyorum kis aylarindayiz gerci ama kar yagmadikca kislik lastik takmiyorum acikcasi

Kışlık lastikler genelde yumuşak hamurlu olduğundan daha sessiz oluyor ama asfaltin malzemesi de önemli. Mesela İstanbul’da genel olarak yol sesi yapan asfalt yapisi mevcut. Ne zaman koyu renk olan asfaltin üzerine ciksa araba ses aninda kesiliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 kullanıyorum. 205 55 r17

Falken as210 dört mevsim kullanıyorum memnunum

bridgestone blizzak kış lastiğini kullanıyorum Eskişehirin kış şartlarında gayet memnunum, karda buzda yol tutuşu oldukça iyi. Diğer aracımızda contiental kullanıyoruz o da gayet başarılı.

Petlas kışlık kullanıyorum snowmaster galiba. İstanbulda kar yok ama soğuk havada isimi goruyor. Çok az karda kullanma firsatim da oldu önceki senelerde ve sorun yaşamadım. Yazlık için conti premium contact6 var. İslak performansı muazzam. Cogunlukla yumuşak hamur yapisina sahip olduğundan aslında istanbul sartlarinda kış aylarinda da kullanilabilir fakat lastik yumuşak hamurlu olduğundan 30.000 km sonra tepe performansı dusmeye basliyor. Bir önceki serisi 5 i yaklaşık 75.000 km kullandim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

conti premium contact 6 205/55/16 kullanıyorum. ıslak performansı muazzam. Ses konusuna gelirsek; önceki lastikler arabanın üzerinde gelen ve 5 sene sonuna artık tamamen özelliğini yitirdiğini düşündüğüm lastiklere göre iyi. lastik hamurunun yumuşak olduğunu yola çakılan plastik kasislerin üzerinden geçerken daha iyi anlıyorsunuz.

özellikle sessiz lastik arıyorum sessiz ve yumuşak

Arkadaslar merhaba gecen mayis ayinda aldigim 205 60 16 nokian wetproof lastikleri degistirmeyi dusunuyorum memnun kalmadim acikcasi etiketteki 68 db yazisina inanip almistim ama sessiz degil daha 60 la giderken lastik sesi basliyor sessiz iyi yazlik lastik onerilerinizi bekliyorum kis aylarindayiz gerci ama kar yagmadikca kislik lastik takmiyorum acikcasi

Braum Çok da memnumun İzmir şartlarına göre...

Bridgestone Blizzak LM001 205/55/16 91H kullaniyorum
yakit verimliligi A-G arasında E
Kanallardan su atma ıslak verimliligi A-G arası C
lastik yol sesi 70dB etiketinde yazanlar bunlar
istanbulda kullaniyorum memnunum izmit kartepeye ciktim sikinti yasamadim

Geri