Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laguna GT vs Porsche Boxster S & Subaru Impreza STI
Gt olayı aşmış, merak ediyorum, acaba stok önden çeker olsa durum ne olurdu? ESP sayesinde yolunda gidermiydi yoksa vahim sonuçlarmı olurdu? Yok mu Esp'li lagunası olan.
Gt olayı aşmış, merak ediyorum, acaba stok önden çeker olsa durum ne olurdu? ESP sayesinde yolunda gidermiydi yoksa vahim sonuçlarmı olurdu? Yok mu Esp'li lagunası olan.
Sitemizdeki Muratcanın lagunasında ve Murat adlı arkadaşımızda laguna coupe var.Onlarda esp var.
Çok şaşırmadım renaulttan beklediğim hareketler bunlar.
İstanbul'da yasayanlar bilir Forum İstanbul avm den vatan caddesine cıkısta 270 derecelik yukarıya dogru bir viraj var ve hız limiti 30 km dir. kafam cok dalgındı ve o viraja 110 km ile girdim ve arac ESP ye dogal olarak dustu ama sıkıntısız dondum virajdan cıkıs hızım 70 km idi. Bu arada arkamdaki butun arabalar kaza yapıcam diye fren yaptı hehe
o teste muratların lagunalarını soksak durumun çok değişeceğini sanmıyorum gidiş hızında subaru daha iyi olucaktır ama viraj kabiliyeti olarak başedemez laguna serisinin yol tutuşu gerçekten çok iyi benim arabadada esp var benim yaptığım çoğu şeye rağmen araba yoldan çıkmıyo
güzel deneme bide bn şunu farkttim Laguna gt yola yapışıyor kontrolden çıkmıyor ama subaru ile poshe çıkıyor bunun nedeni sürücü mü yoksa Lagunanın tarzındanmı?
güzel deneme bide bn şunu farkttim Laguna gt yola yapışıyor kontrolden çıkmıyor ama subaru ile poshe çıkıyor bunun nedeni sürücü mü yoksa Lagunanın tarzındanmı?
Suruculer aynı, testte kullanılan Laguna GT nin arka tekerlekleri şaseye ve direksiyona binen yuke gore Sağa sola dönebilliyor. Aşağıdaki video daha acıkayıcı olacaktır sanırım.