laguna coupe

yalnız markaya göre değişiyor onuda belirteyim basıklığı ,ölçü aynıda olsa marka farkı var.

abi ben hiç anlamıyorum desem yeridir tanıdıklarımın yarısı yay al diyor yarısı alma diyor eğer alıcak olursam sizlerden yardım istiycem :)

Abi senden sonra halil abinin yanına uğradığımda bune biçim spor araba be bizim Symbol ile aynı yükseklikte diye dalga geçti hehe
hehehehe
Valla öyle Murat'ın symbolle aynı yüksekliği...:D:D

araçlar ülkenin durumuna göre üretildiğinden yüksek oluyor tr deki araçlar. örnek olarak mercedes bmwlere bakın distrübütörlerin sattıkları genelde yüksektir ithalatçı galerilere göre.

araçlar ülkenin durumuna göre üretildiğinden yüksek oluyor tr deki araçlar. örnek olarak mercedes bmwlere bakın distrübütörlerin sattıkları genelde yüksektir ithalatçı galerilere göre.

Evet abi haklısın, sadece benim korkum Laguna Coupeler in boş ağırlığı 1650 kg nin üzerinde, 5 cmlik yay takılınca çok oturmasından endişe ediyorum, takıcak olursam inşallah tek tek inceliycem seçenekleri.

dediğim gibi,marka farkı olduğundan belkide 3.5 bile yeter.

Sert yayları tercih edeceksin o zaman...

jantlar harika ya

On Numara Görüntüsü Var Bu Aracın Bu Paraya Alınabilecek En Güzel Görüntü Ve Yeterli Perfonmans Açisindan Şahane

Yılannnn felaket duruyo yaa :D

Geri