Laguna arka sağ kapı kolu çerçevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun, üzüldüm vallahi. megane1 lerdeki gibi kolla çerçeve birleşik olsaymış iyi olurmuş.
bence komple kolun parasını al abi ustadan. çerçeveyi ayrı bulamazsın.. çıkmacılarında çerçevesini ayrı satacaklarını sanmam.

toprağım geçmiş olsun yaa yav bızım oralarda en son olucak ısler bunlar ama anlamadım gıttı ınsaallah bulursun edırneden bakayım dıyecem sana ama turuncu ampul aradım 2 gun bulamadım ben burada :)

sağol topram ben sana turuncu ampul yollayım sende bana kapı açma kolu çerçevesi yolla

geçmiş olsun, üzüldüm vallahi. megane1 lerdeki gibi kolla çerçeve birleşik olsaymış iyi olurmuş.
bence komple kolun parasını al abi ustadan. çerçeveyi ayrı bulamazsın.. çıkmacılarında çerçevesini ayrı satacaklarını sanmam.

sağol semih.inşallah siteden bi arkadaş bulabilir bende bakıyorum tabii

Moderatör tarafında düzenlendi:
turuncu ampulun olmadıgı yerde kapı kolunu hayatta bulamayız ama bugun sanayıye gıtmeyı dusunuyorum nıksardan bı abım var onu zıyaret edıcem sorarım parcacılara fılan haberlesırız toprağım

evet arkadaşlar yokmu bu parçayı bilen bulan günceli

valla zor sanırım topragım ben kucucuk sanayısı olan edırnede aradım bulamadım bu konuda sana ıstanbulda oturan arkadasların yardımcı olmasını temennı edıyorum

valla zor sanırım topragım ben kucucuk sanayısı olan edırnede aradım bulamadım bu konuda sana ıstanbulda oturan arkadasların yardımcı olmasını temennı edıyorum

​inşallah topram bi arkadaş bilgi verir diye umut ediyorum

​inşallah topram bi arkadaş bilgi verir diye umut ediyorum

gerçi ankara ostimde de bulunamayacak parca olmadıgını bılıyorum sanayısı buyuk olan sehırlerden ızmır, ankara, ıstanbul, kocaeli buralardan yardım alabılırsen on numara olur ama yardımcı olabılecek kısı bulmak bıraz sıkıntı

onu oradan söküp cıkarmakta epey bi iştir bıraktığın usta hiç mi farketmemiş arabayı götürseler haberi olmayacak demek ki ne adamlar var yaa şuna tenezzül edip hırsızlık yapıyorlar benimde sürekli sibop kapaklarım çalınıyor lanet olsun böyle insanlara

Ankara da yıldız sanayide var

Geri