Laguna 3 gündüz farı cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3'Lü Olan Daha Şık - Daha Orjinal :eyv

4'lü olanda güzel ama 3'lü daha iyi duruyor..

denemeler başladı

Ekli dosyayı görüntüle 8793Ekli dosyayı görüntüle 8794Ekli dosyayı görüntüle 8795Ekli dosyayı görüntüle 8796
aracın gündüz ledi uygulama denemesi beklediğimden başarılı oldu ama benim ile inatlaşıp kendi isteği gibi yapan elektrikçim yüzünden sorun yaşadım:) sağdaki ilk denemeden sonra soldaki daha başarılı oldu ama mükemmel olmadı çünkü düzgün bir şablon yapılmadan delindi delikler. elimde iki tane daha sis farı kapağı var ama ne olur olmaz yazınki tuvtürk muayenesini bekliyorum muayenede bir sıkıntı çıkarmazsa çıkardığım şablonla simetrik bir şekilde tekrar deneyeceğim. bence 5li çok güzel. sizin yorumları da bekliyorum sırada cam yavan etrafına folyo kaplama ve ziebart de indirime girdiğinde cam filmi uygulaması var

Son düzenleme:
Ledler çok şekilsiz Dizilmiş hoş durmuyor açıkçası. 3'lü daha iyi olurdu bence. Karar sizin ama güle güle kullanın :)

Daha iyi olabilirdi. Güle güle kullanın...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

inşallah yaza daha iyi olacak bu denemeydi genelde gündüz ledleri köşeleri çevrelediği için böyle yapmayı düşündüm ama tabi yorumlar önemli yorumlara göre yaza ne olacağı belli olacak fotoğraflarda fark çok belirgin normalde bu kadar farkedilmiyor

3 lü olanı yap ben 3 yıldır ole kullanıyorum gayette ıyı duruyor .

3 lü bencede

bence de ya bu şekilde yada sceninc ledi gibi bir şey düşünebilirsin daha orjinal görünür

Bence aracın ön ızgara kısımlarında uygun yer varsa onu takmanı tavsiye ederim.Çünkü verdiğin örnektekilerin belirginliği çok düşük olacaktır.Sana bir örnek vereyim eğer uyarsa bunlardan taktırmanı tavsiye ederim.
GÜNDÜZ FAR DAY LİGHT UNİVERSAL 5 LEDLİ %100 SUYA DAYANIKLI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 57322641

Geri