laguna 3 direksiyon simidi derisi soyulması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan latif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

latif

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Laguna 3 aracımın direksiyon simidi derisi soyuldu, çözüm bulamadım. Deri kaplama ile ilgili yer ve fiyat açısından bilgi verebilir misiniz. Başka çözüm tavsiyesi olan var mı ?

Bu konu ilegili kendinizin kaplaya bilecegi dreksiyon kiliflari nevcut 50 60 tl arasin da bir fiyati var

Samsung Edge ile gonderildi

Garantisi biten lagunamin direksiyonunu ucretsiz degistiler. Sikayet var a yazin. Servis degistiri

Direksiyon kılıfları gayet çözebiliyor işi, şahsen ben o şekilde kullanıyorum :)

:lollMÜRAACAT ETTİM.Uzun zamandır resmi servise girmediğim için ret cevabı geldi .Yenisi için indirimli 540 tl istediler.Yani kendi ürettiği ürünün arkasında durmuyor..Teşekkürler,iyi günler.

Müracaat ettim.Uzun zamandan beri resmi servise gitmediğim için ret cevebı aldım.Yenisi için indirimli 540 tl istediler.Yani emekli maaşımın yarısı.Yani Renault ürettiği aracın arkasında kesinlikle durmuyor.Size teşekkürler.İyi günler.

İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz? Maslak Atatürk oto sanayide direksiyon kaplaması yapıyordu bir usta, yenisi gibi oluyor. Fakat bir günü alıyor işlem. Numara ve ismi bulup özelden yollarım isterseniz..

Aynı sorun bende de var. Bej renkteki deri direksiyonda soyulmalar oluştu. Aracım yetkili servis bakımlı fakat garantisi bittiği için renault müşteri hizmetleri ilgilenmedi. 2009 model opel yada wv de bu soyulmalara rastlayamazsınız. Bu olay Renault un en büyük sorunu bence.

Arkadaşlar bence bu sorun kullanılan temizlik malzemesiyle alakalı olabilir. 10 yıllık lagunamızda yıllardır sorun yoktu, sonra birgün serviste ne yaptılarsa tamirde bulaşan yağı değişik birşeyle temizlediler ve derisi soyulmaya başladı. Genelde aracı yıkamaya verdiğimizde ne tür kimyasal kullandığını bilmiyoruz ve biraz da kötü şansa dandik bir şey kullanırlarsa deriyi bozabiliyor. Dikkatli olmak lazım..

Bu arada, biz direksiyonu Atatürk oto sanayi içerisinde, altın kaplama diye bir yere yaptırmıştık. Şuan numara vs bulamadım fakat kaliteli iş yapıyor usta. Hatta kimi 0 araçların geldiğini ve istedikleri şekilde deri kaplaması yapıldığını duydum. Tavsiye ederim orayı.. Fiyat olarak 250 - 300 tl gibi birşeydi.

Geri