Laguna 2006 2.0t tavsiyeniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan togah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.9cdti vectradan sonra, bu fiyatlara alınabilecek ve performans anlamında sizi tatmin edecek aklıma gelen tek araba Renault'ta. Yerinde bir karar olmuş öncelik performans ise fazlasıyla hakkını verecektir yol tutuş ve fren hususunda da vectra'dan daha iyi olacağını göreceksiniz zaten ancak arkadaşlarında dediği gibi satışı zor olur kısa süreli düşünürseniz sıkıntı olabilir..

İlandaki araç ince ayrıntılarına kadar 10 numara duruyor.Çok dolu bir araç bu bence alın , kullandıktan sonra yazında satacağınızı sanmıyorum.

Umarım hayırlısı olur ve memnun kalırsın :eyv

Laguna fiyatına karşılık hakkını veren nadir araçlardandır. Ama kısa süreli al sat için hiç uygun araç değildir. Alıcaksınız performansından, donanımdan memnun kalıcaksınız ve uzun süreler kullanmak içindir.

Bu araçlar fiyatına göre alınabilecek en konforlu,en güvenlikli,en özellikli,en keyifli kısacası enlerin aracıdır.Aklın yolu bir herkez ortak fikirde buluşmuş,yani binecekseniz hiç düşünmeyin alın,ama kısa sürede satma planlarınız varsa biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet laguna 2 elleri kötü gidiyor.
abimin arabasını alıcam mayıs gibi o yüzden idareten hevesimi alacağım bir araç düşünüyorum.

başka bir yerde lagunacı bir arkadaş fransız otomatiğinden çok çektim 2 defa laguna aldım otomatik ikisindede çok uğraştım demiş, nedir bunların otomatikleri kibar mı problemli mi?

sahibi ile görüştüm fakat ön kaput değişmiş oda kazadan değil dedi, 5664 km kayıtları orjinal geliyor. servis bakımlı diyor, çorludan gidicem 8 saat bana balıkesir..

1-benim takıntım, ne arıza çıkabilirde başıma dert alabilirim?
2-yaza kadar kullanmayı düşünüyorum 2. elde satarken problem yaşarmıyım? evet yaşarım :D :D

3-yetkili servis bakımlı diyor baktırırken nelere dikkat etmem lazım?

4-lpg taktırsam en uygun bana neye mal olur? turbo kitli olacağı için lpg maliyeti yüksek sanırım.

bunlara bulaşmayıp 1.6 privilage alsam diyorum o da performans iyi olacağını düşünmüyorum. çok kararsız kaldım

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet laguna 2 elleri kötü gidiyor.
abimin arabasını alıcam mayıs gibi o yüzden idareten hevesimi alacağım bir araç düşünüyorum.

başka bir yerde lagunacı bir arkadaş fransız otomatiğinden çok çektim 2 defa laguna aldım otomatik ikisindede çok uğraştım demiş, nedir bunların otomatikleri kibar mı problemli mi?

sahibi ile görüştüm fakat ön kaput değişmiş oda kazadan değil dedi, 5664 km kayıtları orjinal geliyor. servis bakımlı diyor, çorludan gidicem 8 saat bana balıkesir..

1-benim takıntım, ne arıza çıkabilirde başıma dert alabilirim?
2-yaza kadar kullanmayı düşünüyorum 2. elde satarken problem yaşarmıyım? evet yaşarım :D :D

3-yetkili servis bakımlı diyor baktırırken nelere dikkat etmem lazım?

4-lpg taktırsam en uygun bana neye mal olur? turbo kitli olacağı için lpg maliyeti yüksek sanırım.

bunlara bulaşmayıp 1.6 privilage alsam diyorum o da performans iyi olacağını düşünmüyorum. çok kararsız kaldım

1.6 privilege sahibiyim 2.0t yanında tabiki 1.6 nın çekişi konuşulmaz bile fakat, benim araç 2008 model ve privilege paket 1270kg. 3000dd e kadar agır ama 3000dd den sonra geçildigim araç azdır. He sorarsan otobanda 240km/h yaptım gidiyormu gidiyor. Ortalama yakıt tüketimim 7litre.
Sonuç olarak 1.6 düşünülebilir.

Bence hiç bulaşmayın. Çok nazik bir araç bu laguna lar. Kullanımı zevklidir ama kısacası parasına göre mal işte. Aldığıma pişman olduğum bir araçtır.

Bende 2004 1.6 privelage var. Teknik sorunları yazmaya kalksam bayağı uzun sürer.
Neyse asıl değinmek istediğim nokta gaz sistemi.
2.0 motorlara gaz sistemi takılması pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Ki ben bu 1.6 araçta bile ilk çalıştırmada sorunlar yaşıyorum. Bu konuda bir lpg dönüşüm ustasına danışmanızı tavsiye ederim.
Diğer bir konu da performans. Ben bu araçla 200 km/s zor gördüm. Araç cok ağır kalkıyor ve hareket halindeyken ivmelenmesi de çok iyi değil. Aslında 3000 devire kadar torku cok iyi hissediyorum ama 3000 den sonra tork yok oluyor,araç uzamıyor. Bir diğer uyuz olduğum konu da Gaz pedalı ani tepki vermiyor. Elektronik gaz pedalı kullanıldığı için bir kac milisaniye kadar bir gecikmesi var.ESP ve ASR sistemleri geç tepki veriyor. Ben aracımı biraz da sert kullandığım için bu benim için önemli bir eksi. Yakıt tüketimim de LPGde %11~12 civarında.

Bence hiç bulaşmayın. Çok nazik bir araç bu laguna lar. Kullanımı zevklidir ama kısacası parasına göre mal işte. Aldığıma pişman olduğum bir araçtır.

Aracın ilk sahibimisiniz bilmiyorum ama Laguna'dan bu denli ilk şikayetçi olan sizsiniz. Tahminim sıfır almadınız ve arabanın fiyatına göre araç aldınız diye düşünüyorum. Hor kullanılan Laguna sonra ki safalarda evet ciddi anlamda sıkıntılar yaşıtıyor ama ilk sahibi iseniz bu denli isyanı eden ilk gördüğüm insanda sizsiniz. 5 senedir Laguna 3 kullanıyorum çok şükür rutin bakımları hariç bir şeyini görmedim ve Araç kullanıyorum resmen bu fiyata.

Geri