- Konuyu Başlatan
1.9cdti vectradan sonra, bu fiyatlara alınabilecek ve performans anlamında sizi tatmin edecek aklıma gelen tek araba Renault'ta. Yerinde bir karar olmuş öncelik performans ise fazlasıyla hakkını verecektir yol tutuş ve fren hususunda da vectra'dan daha iyi olacağını göreceksiniz zaten ancak arkadaşlarında dediği gibi satışı zor olur kısa süreli düşünürseniz sıkıntı olabilir..
İlandaki araç ince ayrıntılarına kadar 10 numara duruyor.Çok dolu bir araç bu bence alın , kullandıktan sonra yazında satacağınızı sanmıyorum.
Umarım hayırlısı olur ve memnun kalırsın![]()
Laguna fiyatına karşılık hakkını veren nadir araçlardandır. Ama kısa süreli al sat için hiç uygun araç değildir. Alıcaksınız performansından, donanımdan memnun kalıcaksınız ve uzun süreler kullanmak içindir.
Bu araçlar fiyatına göre alınabilecek en konforlu,en güvenlikli,en özellikli,en keyifli kısacası enlerin aracıdır.Aklın yolu bir herkez ortak fikirde buluşmuş,yani binecekseniz hiç düşünmeyin alın,ama kısa sürede satma planlarınız varsa biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet laguna 2 elleri kötü gidiyor.
abimin arabasını alıcam mayıs gibi o yüzden idareten hevesimi alacağım bir araç düşünüyorum.
başka bir yerde lagunacı bir arkadaş fransız otomatiğinden çok çektim 2 defa laguna aldım otomatik ikisindede çok uğraştım demiş, nedir bunların otomatikleri kibar mı problemli mi?
sahibi ile görüştüm fakat ön kaput değişmiş oda kazadan değil dedi, 5664 km kayıtları orjinal geliyor. servis bakımlı diyor, çorludan gidicem 8 saat bana balıkesir..
1-benim takıntım, ne arıza çıkabilirde başıma dert alabilirim?
2-yaza kadar kullanmayı düşünüyorum 2. elde satarken problem yaşarmıyım? evet yaşarım

3-yetkili servis bakımlı diyor baktırırken nelere dikkat etmem lazım?
4-lpg taktırsam en uygun bana neye mal olur? turbo kitli olacağı için lpg maliyeti yüksek sanırım.
bunlara bulaşmayıp 1.6 privilage alsam diyorum o da performans iyi olacağını düşünmüyorum. çok kararsız kaldım