Laguna 2 almayı düşünüyorum..düşünceleriniz,önerileriniz ?

tavsıye ederım

bende 2004 pirivilge var tavsiye ederım al mükemmel bır arac benım ıcın satsam yıne laguna alırım konfor onda hız onda esp var

2004 Laguna 2 1.6 privilege var bizde, yakıt LPG'de çok az yakıyor 150 TL ye Erzurum'dan Ankara ya gelmişti, 60 TL ye Ankara şehir içinde 7 gün gidiyor günlük ortalama 40 km yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam, aracı ben kullanmıyorum..
Ama 1.6 biraz hantal kalıyor, performans çok kötü değil ama vasat, devirli kullanınca bir nebze gidiyor, ama uzun yolda 210 görmüştüm biraz daha giderdi.Yokuşlarda sizi biraz üzebilir.Eğer performans değil yakıt ön plandaysa birde LPG li olursa çok iyi görüntüsüde zaten bir başka..:eyv
Onun dışında donanımı falan iyi yani tavsiye ederim..:eyv

Evet çarşamba günü aracımı aldım 2005 1.6 Privilege ve beyaz renk..zaten hayrandım bir kez daha hayran kaldım lagunaya.Araç benzinli bi süre böyle kullanıp lpg ye geçmeyi düşünüyorum bu kadar rahat konforlu olduğunu tahmin etmemiştim fazlasıyla memnun etti beni şu ana kadar

Evet çarşamba günü aracımı aldım 2005 1.6 Privilege ve beyaz renk..zaten hayrandım bir kez daha hayran kaldım lagunaya.Araç benzinli bi süre böyle kullanıp lpg ye geçmeyi düşünüyorum bu kadar rahat konforlu olduğunu tahmin etmemiştim fazlasıyla memnun etti beni şu ana kadar

Hayırlı olsun. Resimlerini görmek isteriz:)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

laguna kral araçtır hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :eyv

teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda resimleri yüklerim :)

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

hayırlı olsun kardeşim

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkürler arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Geri