Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bu video'yu çeken kişi maalesef benim) tehlikeli bir iş yaptığımın farkındayım fakat yeni almıştım aracı, denemek istedim. eski aracımdı sattım ama motoru diğer aynı lagunalara göre çok iyiydi, bende fazlasıyla açtım motorunu)
Hadi canım..gerçekten senmi çektin?Arkadaşlar bu video'yu çeken kişi maalesef benim) tehlikeli bir iş yaptığımın farkındayım fakat yeni almıştım aracı, denemek istedim. eski aracımdı sattım ama motoru diğer aynı lagunalara göre çok iyiydi, bende fazlasıyla açtım motorunu)
Yolu tahmin ettim zaten en sevdiğim yoldur...Halil abi askere gitmeden önceydi 4-5 sene falan oldu, tip kaymış vaziyette o hızdan sonra Yol düzce-hendek civarında bir yokuş var belki hatırlarsınız 180'e kadar yapıştırmadım sonra yokuş yukarı, sonra kapattım eğimli yoldu ama 240'ı bir göremedim 238'lerde kaldı Devir kesiciye hiç girmedi 6500 devire dayanmıştı ama.Zaten 6750'de kesiyo diğer viteslerde.
Ozan kardeşim sen beni örnek alma, yaptığım iş değil işte bir anlık şeytana uydum
Hadi canım..gerçekten senmi çektin?
Şaşırdım be halil bu videoyu çeken arkadaş içimizden birisi ve gerçekten çok rahat bir şekilde çekmiş maşallah o hızlarda:aytuğYolu tahmin ettim zaten en sevdiğim yoldur...
Kadir resimini ekledikya neden inanmadın...:aytuğ
Helal olsun Mehmet iyi cesaret seninki o hızda video çekiyorsun.Bende çok hız denemesi yaptım ibrenin sonunuda çok gördüm ama hep yanlızdım çekemedim..Arkadaşlar bu video'yu çeken kişi maalesef benim) tehlikeli bir iş yaptığımın farkındayım fakat yeni almıştım aracı, denemek istedim. eski aracımdı sattım ama motoru diğer aynı lagunalara göre çok iyiydi, bende fazlasıyla açtım motorunu)