Laguna 1 sesli uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatbog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banada yollayabilirseniz çok sevinirim. Saygılar

iyi geceler... ben de 96 model laguna sahibiyim.. araçla ilgili sesli uyarı sıkıntım var.. bunlar hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.

bir de şöyle bir şey soracağım.. aracın hararet göstergesi ile ilgili bir sıkıntı var... artmıyor pek.. termostatla ilgili bir sorun olabilir mi? teşekkür ederim

merhabalar laguna 1 sesli uyarıları ve anlamlarını bana mesaj atabilir misiniz?

kaptan şu değerli listeyi konuda paylaşırsan seviniriz

slmlar.

şu liste banada lazım. listeyi konuda neden paylaşmıyorsunuz? eğer paylaşmayacaksanız bana da özelden gönderir misiniz?

merhaba bana da mesaj atabilirmisiniz

selam kaptan 98 model laguna kullanıcısıyım uyarıları liste halinde atabilirseniz çok sevinirim türkçe ingilizce farketmez.teşekkürler

aguna 1 sesli uyarı

1996model laguna 1 sahibiyim. Araç sesli uyarı veriyor ancak çoğu zaman ne dediğini anlamıyorum. İngilizce'den türkçe'ye çevrilmemiş olsa bile bana yazılı bir şekilde bu sesli uyarıları verebilecek birileri var mı? Olması durumunda çok fazla hayır duamı alacaktır. Teşekkür ederim..

Kaptan çok acil çeviriye ihtiyacım var.
Kafama çok taktim.servis ışığı sürekli yanıyor ve sürekli ingilizce olarak biseyler söylüyor.kelimeleri tam anlamadığından çeviride yapamiyorum.lütfen bana acil destek verin.

Sesli uyari

Banada mail gönderebilirmisiniz.

Geri