Laguna 1 kaputun sağ tarafından altında yağ damlatıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan moğol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

moğol

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1996 model RXE 2.0 lagunam var 2 hafta önce çok zorladığım için ve radyotöründe tıkanması bunun üzerine gelmesiyle silindir kapak contasını yaktım.Radyatör değişti triger ve motor yağı değişti silindir kapağına yapışan conta taşlandı yeni conta takıldı antifiriz falan konuldu aracı teslim alalı bir hafta oldu ancak bugün dikkat ettim motordan büyük ihtimalle yağ kaçırıyor üstten baktım göremedim ancak kaputa göre sağ taraftan motor bölümünün olduğu yerden aracın altına baktığın yere yağ görüyorum acaba nedir ne yapmam lazım neden olur böyle bir yardımcı olursanız arkadaşlar çok sevineceğim.

karter contasını yada tarter tapasından kaçırıyor olabilir

Alt taraftan kacirma ihtimali cok yer var. Karter kece diyeyim mesela bende extradan. En guzeli alttan bakmaktir. Yagin motor yagi olduguna eminmisiniz?

Kaputa gore sag taraftan ne demek anlamadim ancak sofor tarafi ise bahsettiginiz yer kaak sanziman lastik yada kecelerindende olabilir. Eski Renault larda vites cubugunun girdigi yerden yag kacirmasi kronik denebilir mesela

Alt taraftan kacirma ihtimali cok yer var. Karter kece diyeyim mesela bende extradan. En guzeli alttan bakmaktir. Yagin motor yagi olduguna eminmisiniz?

Kaputa gore sag taraftan ne demek anlamadim ancak sofor tarafi ise bahsettiginiz yer kaak sanziman lastik yada kecelerindende olabilir. Eski Renault larda vites cubugunun girdigi yerden yag kacirmasi kronik denebilir mesela

Hocam sağolun ben onu 2 ay önce hallettim karter keçesiymiş ve şanzumana su girmişti değiştirdik ama buraya yazmayı unuttum sağolun.

Geri