Bende eski Lada'cıyım icabında al sana kol vede kanat +1hp:aytuğ
Varmı başka izah tarzıhehe

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende eski Lada'cıyım icabında al sana kol vede kanat +1hp:aytuğ
Sende Bizdensin Abi, Ayrıca Buna Montaj Diyeni Çok Gördüm Elimde Farklı Açılardan Detaylı Resimler Var, Saygılar cenker
hani kaza yaptım derizde sakacı kısım duvara vurdum dediğinde duvara bişey ooldumu dıye sorar yaFRENE YABANCI hehehehehehehehe
![]()
Renonun yönetimi almasıyla yerli oto yan sanayi firmalarının Rusya'ya ihracatının artacağını düşünüyorum...
Birşekilde Ladalar Renolaşacaktır, umarım yan sanayicimizin yüzü güler...![]()
Bende Tam Aksini Düşünüyorum Teorim Şu Şekilde; Şimdi Avrupa'nın En Büyük Otomobil Fabrikası AutoVaz ( Lada ) Bence Renault Ağır Ağır Elini - Ayağını Ne Yazık'ki Türkiye'den Çekecek Çünkü Lada İle Yapılan Anlaşmada Bazı Renault ve Nissan Modellerinin Bu Fabrikada Üretileceği Yönünde Bir Kutucuğa İmza Atılmış, Neyse Umarım Benim Düşündüğüm Gibi Olamaz ıslık
Bende Tam Aksini Düşünüyorum Teorim Şu Şekilde; Şimdi Avrupa'nın En Büyük Otomobil Fabrikası AutoVaz ( Lada ) Bence Renault Ağır Ağır Elini - Ayağını Ne Yazık'ki Türkiye'den Çekecek Çünkü Lada İle Yapılan Anlaşmada Bazı Renault ve Nissan Modellerinin Bu Fabrikada Üretileceği Yönünde Bir Kutucuğa İmza Atılmış, Neyse Umarım Benim Düşündüğüm Gibi Olamaz ıslık