Lada 2116-Orta Sınıfta İddialı bir Modelle geliyor.

yeeaa nası bi araba yeaa hiç güzel değil tipinede ayar oldum yeeaa.müzikte dinlenmez bu arabada kolçağada dayanılmaz tipsiz kolçak çok itici.

yeeaa nası bi araba yeaa hiç güzel değil tipinede ayar oldum yeeaa.müzikte dinlenmez bu arabada kolçağada dayanılmaz tipsiz kolçak çok itici.

Sen beğenmeyebilirsin belki,gariban insan bunuda bulamıyor bu ülkede,bunuda düşünmek lazım...:eyv

olaya yanlış taraftan bakıp düşünüosun.bu araba mesela sitedeki toros var kırmızı ondan daha kötü son teknoloji olmasına rağmen anlatmak istediim buydu bir bakımada ama yanlış düşündün yeeaani.bulup bulmama meselesi değil yeeani.bu arabadan cacık olmaz.boşuna yapmış lada .gitsinkafayı yorsunlardaha güzel ii bi tip yapsınlar.

olaya yanlış taraftan bakıp düşünüosun.bu araba mesela sitedeki toros var kırmızı ondan daha kötü son teknoloji olmasına rağmen anlatmak istediim buydu bir bakımada ama yanlış düşündün yeeaani.bulup bulmama meselesi değil yeeani.bu arabadan cacık olmaz.boşuna yapmış lada .gitsinkafayı yorsunlardaha güzel ii bi tip yapsınlar.

Yazdığın kelimeleri türkçeye yakışır,sekilde yazarsan iyi olur.,artı sitedeki aracı baska bir aracla karşılastırmanda sacma..Senin aracında ne teknoloji var.

Kıvanç dikkat ediyorumda istediğin zaman imla kurallarını çok güzel kullanıyorsun,bazende bilerek yazını bozuk yazıyorsun...
Kendini zorlamasanda şu yazılarını düzgün yazıversen diyorum,böylece yazılarını okumak bizim için keyifli hale gelecek,inan çoğu yorumunu okumadan geçiyorum sırf bu yazım tarzın yüzünden...

kırmızı torostan daha kötü ne demek ???,ayın arabası seçilmiş ve sitede en çok beğenilen araçların başında gelir, bence sen yalnış sitede takılıyorsun . toros bir efsanedir.......

Kıvanç dikkat ediyorumda istediğin zaman imla kurallarını çok güzel kullanıyorsun,bazende bilerek yazını bozuk yazıyorsun...
Kendini zorlamasanda şu yazılarını düzgün yazıversen diyorum,böylece yazılarını okumak bizim için keyifli hale gelecek,inan çoğu yorumunu okumadan geçiyorum sırf bu yazım tarzın yüzünden...

Aklınca uyanık banlanacağını anladığı an kolunu dışarı çıkarıp camdan iboyu son ses açıp geri vitese takıyor usta .....

plastik kalitesine dikkat fotolardan bile anlaşiliyor lada niva sağlam araçti zamaninda samara kullanmadim hiç

dünyada en son alacağım araba olurdu heralde bide tata :D

bu araç tutar bence türkiye pazarında güzel yapmışlar

Geri