Kuymak Style F7R Filtre Çalışması

Bende açtığın başlığı anca fark ettim Murat ama geç oldu özür dilerim F7R ile ilgili olunca buraya açmıştım birde başka fotolarda vardı ama onları ekleyemeyince bu tek kaldı :) ama geliyor onlarda yolda :)

Tamam abi onemmıyok hatırlatım dedım

Kac motor 1.6 mı ? ses ıstemıyorum dıyorsun ses olsun demıssın
Hocam nerde dedim ses olsun yav? Aracım 2.0 16v F7R motorlu. Stock motor gücü 150 hp (115kw) aracımda katalizör iptali spor hava filitresi, fabrika çıkışı headers, ve başel chip tuning var. Aracımın km si yüksek olduğunu saymazsak bu şartlarda sıfırının 170 hp civarı güç vermesi gerek. Eh buda verse verse 140 hp versin diyelim :) Yeter Allah bereket versin uçak kullanmıyoruzya ;)

Yer ucagıymıs fabrıka cıkıs hedırs ne ?

Valla egzozcunun yalancısıyım. Manifoldu yaptırırken çok saydı sövdü. Normal sanmış extradan 2 tane daha vida çıkınca ve o vidalarda kaçak sebebiyle gövdeye kaynayınca kayışı sıyırmıştı garibim :D

hımmm eyvallah hayırlısıyla bın ozaman gardes egsozcu ıyı demekkı senın

Filtreyi para verip hazır aldım. Onun harici uygulamaların hepsinin altında imzam var. Umarım beğenirsiniz. Yalıtım konusunda tavsiyeler bekliyorum ayrıca yorumları alayım :)

Güzel yapmışsın bence. diğer resimleride bekliyoruz. Kazasız belasız.

Makinem yanımda yoktu 3,2 lik telefonda anca bu kadar çekiyor ışık çok yetersizdi dairenin önü. Yarın ya daöbür gün fırsatım olursa şu polo ile çekilmiş daha güzel pozları paylaşacağım kısmet bakalım ne zaman müsait oluruz planımız bu 2 gün içinde ama...

Acelesi yok buradayız :D

Eyvallah Serkan sanırım benim ilk iş olarak bir makina edinmem lazım görünüşe göre bu arabayla ayrılamayacağım ben başımın belası oldu :D

Ayrılma zaten, herkesin eline geçmez (temizse)

Geri