Kusurlu 0KM Talisman

Az önce iş yerime giderken yolda STOP motoru durdurun motora zarar verebilir gibi uyarılar geldi. Aktif fren sistemi gibi şeyler yazıyordu. Arabadan iyice soğudum yemin ederim ve maisten ekip hala gelecek aradan kaç gün geçti!

Az önce iş yerime giderken yolda STOP motoru durdurun motora zarar verebilir gibi uyarılar geldi. Aktif fren sistemi gibi şeyler yazıyordu. Arabadan iyice soğudum yemin ederim ve maisten ekip hala gelecek aradan kaç gün geçti!

Araciniz talisman mi bilmiyorum ama eger talisman ise bu kadar kisa surede boyle arizalar vermesi ciddi sikinti kanimca.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadjardada veriyor o uyari devam bisey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet araç Talisman. Soğudum yemin ederim arabadan artık 🙄

Kadjardada veriyor o uyari devam bisey yok

Nasıl devam birşey yok. Çözülemiyor mu sorun ?

0 KM aracı demekki Ekspertize sokmak gerekiyor demekki ☺
Ben de salı günü sıfır Megane 4 aldım.Alır almaz hemen expertize gittim.Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir kaç gün önce karşılaştığım başka bir sıkıntı. Ön cam sağ bağlantı yerinin hemen yanı zaten fotoğraftada var. Punta gibi delik gibi birşey ama boyalı birşey bu. Bıktım yeminle bu arabadan artık ben..
Genel Merkez Avrupa’ya Nasıl Ulaşabilirim. Mail Falan Atsak Ne Kadar Etkili Olur Arkadaşlar Sizce ?
cc40063816282ffb1f368cd1c1babc3c.jpg
112e05ed339499590530f22e7cb51f13.jpg

Merhaba.O cam yapıştırma sıvısına benziyor.O silikon kalıntısı olabilir.

bana sorarsanızda orada sigara söndürülmüş gibi

Merhaba.O cam yapıştırma sıvısına benziyor.O silikon kalıntısı olabilir.

Boyalı bir şey var orada. Cam takılıp silikon sıkıldıktan sonramı araç boyanıyor ?

Geri