Kullanmış olduğum araç park yerinden 2 cm geri aldım kendiliğinden stop etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huckmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

huckmen

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba arkadaşlar . 2004 megane 2 1.6 aracım var . aracı 2 saat önce kullandım ve park ettim daha sonra park yerinden çıkarmak için çalıştırdım . 2 cm geriye aldıktan sonra araç kendiliğinden stop etti ve bidaha hiç çalışmadı . marş alıyor fakat çalışmıyor sizce nedir sorun ? he birde daha yeni enjeksiyon hatası var demeye başladı oda ayrı konu :D

İmmo ve enjeksiyon iki sorun olma ihtimali yüksek. Bir servis çağırın veya ustanızı. Geçmiş olsun.

İnşallah triger kayışı kopmamıştır.

benim aracım 1.9 dci aynı sorun bende de olmuştu arac park halindeydi ve aracı çalıştırdıktan sonra stop etti ve daha sonra çalışmadı servise(servis dediğimde renonunservisi değildi) götürdük mazot hortumu kopmuş dediler değiştiler.Ama bende hata vermedi o da var.

Çok geçmiş olsun . Kazasız belasız inşallah.

Krank sensöründe sorun olabilir

mrb,aynı sorun bendede oldu,yaptırdım,marş alıp çalışmazsa volan sensörünü temizlet yada değiştir.

geçmiş olsun öncelikle servise çekildiğinde sorunun hallolacaktır. Ve kafa na takacağın bir durum değil aslında kullanım olarak araç 11 yaşında olduğunu düşün ve doğal olarak parça yorgunluğu olur. Tekrar dan geçmiş olsun allah kaza bela vermesin :eyv

Krank sensöru arizasi değildir üstadım neden dicek olursan daha once basima geldi krank senspru arizasi yolda giderken arac mesela 100 ile araba kesiklik yapıyo gibi oluyo ornek verecek olursam arabayi vurdururken ilk calismaya gecme icim motor hareketi gibi düşün krank arizasinda araba çalışıp ilerliyor yani sarece giderken aracin kalbi durmus gibi bi olay oluyor :-D

Geri