Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçükken almak istediğiniz araba neydi,şimdi neye biniyosunuz?
R19dan başka yâr girmedi gözüme qw R19 16S diyorum candır kandır.19dan sonra Megane 3 ve Kangoo sahibi oldum ancak ikiside 19un verdiği maneviyatı yaşatamadı bana
Kucukken Metal Bir Talbot Matra Simca Rancho Oyuncagim Vardi Cok Severdim Buyuyunce Bundan Alicam Derdim Ondan Olmasada Ona Yakin Kangoodan Bolca Aldim Pejo 106 Gti ve 306 Gti Da Cok İstedim Fakat Hep Engellendim Alamadim Bir Turlu
way be konu çok güzel olmuşş.bende kucuklugumde warsa yoksa Opel Tigra istiyodum resimlerini bulup topluyodum sonra büyüdük arabanında ismi çıktı zaten sonrasında bu sevdam 106gti oldu 4 sene bindim 106ya sonrasında efsane kasa 131 ve en sonunda f7Rcoupe ye biniyorum.
Hayalerimi susleyen hep bi LAGUNA vardı halada hayalimde Laguna 2 2.0 16V 140 bg laguna Megane 2.0 115 Bg var su anda elimde değiştirirsem Lahuna 140lık gelecek