Geçmiş olsun . Çok büyük bişey değil şükür..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasıngecmis olsun...
Kesinlikle Öyleah şu paralar olur olmadık yerlere sıkışmıyor mu beni benden alıyorlar
Sağolasın Kardeşimgeçmiş olsun kardeşim
Nazarlık Okadar OlurGeçmiş olsun, böyle ufak kazalar arkadaşlarımızın dediği gibi nazarı olsun aracının,
Abim O İşi Bende Çözemedim Buna Şükür Bukadarla Kurtardım Allah Daha Başka Büyük Kaza Bela VermesinGeçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım...
Sağolasın Kubilay Can Sıkılıyor İster İstemezGeçmiş Olsun Ufak ama bence can sıkıcı
Sağolun Abim NazarlıktırGeçmiş olsun kardeşim dostlarında dediği gibi nazar boncuğudur deyip geçmek lazım
Sağolasın Kadirim Buna ŞükürGeçmiş olsun . Çok büyük bişey değil şükür..
Sağolun Abim Nazarlık DiyorumSerhanım geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, nazarlık olmuş canın sağolsun
Geçmiş olsun Allah beterinden seni ve herkesi korusun...
Tam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor YaniGeçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım...
Amin CümlemiziGeçmiş olsun en büyüğü bu olsun Allah daha beterinden korusun
Sağol Gökhan Nazarlıkgecms olsun Allah beterınden korusun ufak bi sıyrık olacak o kadar
Olabiliyor Tabi Abim Oanki Psikolojik Durum Yorgunluk VsTam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor Yani