KT COUPE - Kışlık Bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu renonun işi demekki biraz şeye benziyor bizim oralarda bi laf vardır oğlumun oğlu canımın canı kızımın oğlu totomun yanı diye hehe İspanyol organik takılıyor bizimkiler alabildiğine yerli :D

Son yıllarda çıkan antifiriz türü organik. ELF ve TOTAL in kutusunda yazar D sınıfı ORGANİK antfriz diye.
İki yönden eskisine göre üstün:1-Kullanım ömrü, klasikten daha uzun 2-Daha düşük derecede donma noktasına sahip.
Yeni model tüm markalarda artık organik kullanılıyor.
Agustos ayında servis 3 litreye 30 lira diyordu.

Bakımında hayırlı olsun Gökhan, iyidir ön düzen bakımı...:eyv

Ben 3 lt ye 35 verdim sonra 1 lt daha aldım 15 tl de ona verdim. 1.5 lt de olabilir emin değilim :)

Sanayi işi olmuş benimki :)

valla senin ardada eskiden kesin dot 4 vardır .dot 3 karışması seviye yapar .ben 3 ile karışmaz diye biliyorum.ama organik antifriz güzel olmuş.

Minimumun üstündeydi eklemeden önce. Olmadı çelik fren hortumlarını takarken boşaltıp dot4 koyarım artık.

Ben 3 lt ye 35 verdim sonra 1 lt daha aldım 15 tl de ona verdim. 1.5 lt de olabilir emin değilim :)
hacı bir ara sor ya
1 senin araba kac litre su alıyor:D 3 litre antrifiz komple yeterdi sana komplemi doldurdun:D
2 o fiyatlara kim satıyor bunu yarın gir totale orda saga dön ileri bak kac para :D

Hacı baktım da 40 tl gibisinden bişey olması lazım deyince adam çıktım gerisin geri orda geldi aklıma bugün değiştirmek :D Komple antifiriz doldurdum ben :)

bosalt yarısını susuz antrifiz -15 civarı donar:D

Geri