Krom Çıtaların Boyasının Dökülmesi..

samil_neguzel

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba..Uzun zamandır Clio 4 araştırıyordum vede almaya karar vermiştim..Ama forumlarda ve kullanıcıların yaptığı yorumları çok araştırdım ve tazikli yıkamadan dolayı krom çıtaların boyasının döküldüğü sorunu yaşayan birçok arkadaş gördüm ve çok canım sıkıldı.Hatta eğer böyle ise almaktan vazgeçeceğim.Acaba bu sorun hala devam ediyormu vede çözümü nedir..Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar..

bildiğim kadarı ile krom parçalarda boya dökülmesi yok sadece ocak yada şubat 2013 çıkışlı beyaz bir kaç clioda yaşandı boya dökülmesi oda basınçı suyun çok yakın mesafeden tutulmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve boya firmasının o aydaki fabrikaya gönderdiği üründe sıkıntılı olabilir onun dışında herhangi bir şikayet falan yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz yani :eyv

aracı gözünüz kapalı alın öyle bir sorun yok içiniz rahat rahat binebilirsiniz Bu arada aramıza hoş geldiniz.:eyv

​İçiniz rahat olsun Hayırlısı ile Clio 4 aracınızı düşünmeden alın derim..

Abartılacak hiçbir durum yok bende aldım keyifle biniyorum..

ben aracıma binerken uçuyorum resmen ayaklarım kesiliyor yerden yılan be yılan maşallah

her marka araçta bu tarz sıkıntı olabilir sürekli olucak diye bişi yok bence şans işi bu, başka markalarda da olabiliyor formları araştıjrın

​Geçen o-pette makinayı yıkarken bir tur şirketinin 4'ü yanaştı bizzat tazyikli suyla test ettik bayada uğraştık yani:aytuğyok öyle bir sorun göremedik ha özel yapım filandır bilemem tabiihehe

Merhaba..Uzun zamandır Clio 4 araştırıyordum vede almaya karar vermiştim..Ama forumlarda ve kullanıcıların yaptığı yorumları çok araştırdım ve tazikli yıkamadan dolayı krom çıtaların boyasının döküldüğü sorunu yaşayan birçok arkadaş gördüm ve çok canım sıkıldı.Hatta eğer böyle ise almaktan vazgeçeceğim.Acaba bu sorun hala devam ediyormu vede çözümü nedir..Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar..

Dostum böyle haberlere itibar etmeyin. Velev ki odu bunlar çözülemeyecek sıkıntılar değil.

7-8 aydır kullanıyorum defalarca yıkandı aracım başınçlı suyla en ufak birşey olmadı.

hiç duymadım daha önce

Geri