Koreden beklenen kargo geldi :-)

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Malum capturun aksesuarları Türkiyede özellikle de amasyada kısıtlı, arayıp bulamadığım cam rüzgarlığını koreden sipariş etmiştim 2 haftada elime ulaştı. Arabayı yıkattıktan hemen sonra yapıştıracam inşAllah :-)

Hayırlısı olsun kardeşim,kaça maloldu ?

Hayırlı olsun güle güle kullan :eyv

hayırlı ugurlu olsun mete güle güle kullan en kısa zamanda montojını bekliyoruz :)) güzel,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

Güle güle kullan kardeşim. Hayırlı olsun.

satın aldığınız rüzgarlığın web linkini verir misiniz ?

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Montajı merakla bekliyorum. Nedense Captur için aksesuar çok kısıtlı. Sürekli nette arıyorum. Fakat birkaç şeyden başka birşey çıkmıyor. Özellikle tampon ve basamak tarzında çeşit yok. Yine krom aksesuar olarak. Kapı kolu falan gibi şeyler yok. Hâlbuki diğer marka SUV' lara bu tarz aksesuar yapan çok firma var. Nedense Captur' a çalışan pek yok. Yollarda da baya görünmeye başladı hâlbuki...

s-dizayn ile telefonda konuştum adamlar aksesuarları bayilerin istekleri doğrultusunda ayarlıyorlarmış. galiba captur alanların aksesuar konusunda istekleri yok. en basitinden hala bi arka difüzör yapan çıkmadı captura :( dacia lodgyye bile daha fazla aksesuar var

Geri