Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merter hoş geldin. İyi forumlar diliyorum. Bende pdf formatında megane 2 kullanım kılavuzu var fakat sana nasıl ulaştırırım bilmiyorum.
Edit: Bende ki kılavuz sana uymazmış kardeşim.qw
İsim: Merter
Soyisim: AK
Yaşadığı Yer: Konya
Otomobilinizin Markası ve Modeli: 2000 model k4m ph2 Megane Coupe (Otomatik)
Meslek: Öğretmen
Tavsiye eden: -
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: İnternet
Extra Eklemek İstedikleriniz:
Öncelikle tüm RFC ailesini selamlıyorum. Bilirsiniz aracı almadan önce her kafadan ayrı ses çıkıyordu ama ben kararımı vermiştim ve reno coupe sahibi olmaktan dolayı gayet memnunum. Aracı aldığımdan beri forumda aktifim sizlerden öğreneceğim çok şey var yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Selam verir vermez bir şey istemiş gibi olacak fakat 1 hafta kadar önce megane kullanım kılavuzu bölümüne linklerin kırık olduğunu yazmıştım zannedersem dikkat eden olmadı elinde megane kullanım kılavuzu olan bir arkadaş varsa rica etsem link gönderebilir mi? Bir diğer konu ise RFC stickerlerinden nasıl temin edebilirim? Forumda şablonun bulunduğu konudaki link kırık.
Araca ait resimler linktedir:
http://www.renaultfanclub.com/renau...gim-k4m-megane-coupe-otomatik.html#post708733
hosgeldin topragım hayırlı olsun aracın .. Gule Gule bin.. bi kac gun once kultur parkın ordan maliyeye giden yolda ısıkda duran bu renk bi coupe uzaktan gozume carptı acaba olabilirmi diye dusunuyorum. Bende konyalıyım neresındensn sen ?
Hocam bende olmasi lazim kullanma kilavuzu. E postaniza gondereyim. Canli isterseniz oda var fotokopilerim