Konyada bi Buluşma düzenlesemm ....

ben gelirim heryere sıkıntı yok da konyada 5 yıl geçirdik en az 2-3 gun kalmam lazım anca biter ziyaret faslı
Tamam ıste 1 gun bızım olsun gerı kalanı senın olsun konyayı sana verecez cık gel :)

saol ya nasip diyelim :D
La naz yapma da cık gel işte .. ayagına gelıp alıcaz senı ugurlayacaz sen desen ben yola cıkmıstım :D

ben gelirim heryere sıkıntı yok da konyada 5 yıl geçirdik en az 2-3 gun kalmam lazım anca biter ziyaret faslı
Ben listeye aldım buyk ihtimal hafta sonu bulusuruz ama teklifler degerlendirilecek kıme ne gun uyarsa olur..

allah sağlık ve ömür verirse orda oluruz inşallah
insALLAH .. Bakalım daha onumuzde Gunler var.. [MENTION=19]adigeemre[/MENTION] Abi cıkarsan zaten Kulu cıhanbeylı uzerınden gelırsın.. Cihanbeyli bana 45 km zaten ankaraya yakın sayılırım bende haberleşiriz o gun Cihanbeyliden sonra beraber devam ederız..

Biz Büyüklerimizden Davete İcabet Edilir Diye Gördük Davet Edildiysek (: İcabet Ederiz. Tabiki Hafta Sonu Kapalı Trafiksiz Bi Ortamda (:

42 LM 328 ile orda oluruz <3 :bravoreno

Biz Büyüklerimizden Davete İcabet Edilir Diye Gördük Davet Edildiysek (: İcabet Ederiz. Tabiki Hafta Sonu Kapalı Trafiksiz Bi Ortamda (:

42 LM 328 ile orda oluruz <3 :bravoreno
eyvallah gelecek olanlarin gunleri netlessin hafta sonu ayarlamasi yapalim

Geri