- Konuyu Başlatan
bızde yadigarla senıde bekleyelımNasip kısmet diyelim
![Eyvallah :eyv :eyv](/data/assets/smilies/eyvalllah.gif)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bızde yadigarla senıde bekleyelımNasip kısmet diyelim
saol ya nasip diyelimsen gel ben eslık ederım sana gidiş biletinde benden olur![]()
ben gelirim heryere sıkıntı yok da konyada 5 yıl geçirdik en az 2-3 gun kalmam lazım anca biter ziyaret faslıbızde yadigarla senıde bekleyelım![]()
Tamam ıste 1 gun bızım olsun gerı kalanı senın olsun konyayı sana verecez cık gelben gelirim heryere sıkıntı yok da konyada 5 yıl geçirdik en az 2-3 gun kalmam lazım anca biter ziyaret faslı
La naz yapma da cık gel işte .. ayagına gelıp alıcaz senı ugurlayacaz sen desen ben yola cıkmıstımsaol ya nasip diyelim![]()
Ben listeye aldım buyk ihtimal hafta sonu bulusuruz ama teklifler degerlendirilecek kıme ne gun uyarsa olur..ben gelirim heryere sıkıntı yok da konyada 5 yıl geçirdik en az 2-3 gun kalmam lazım anca biter ziyaret faslı
allah sağlık ve ömür verirse orda oluruz inşallahBen listeye aldım buyk ihtimal hafta sonu bulusuruz ama teklifler degerlendirilecek kıme ne gun uyarsa olur..
insALLAH .. Bakalım daha onumuzde Gunler var.. [MENTION=19]adigeemre[/MENTION] Abi cıkarsan zaten Kulu cıhanbeylı uzerınden gelırsın.. Cihanbeyli bana 45 km zaten ankaraya yakın sayılırım bende haberleşiriz o gun Cihanbeyliden sonra beraber devam ederız..allah sağlık ve ömür verirse orda oluruz inşallah
eyvallah gelecek olanlarin gunleri netlessin hafta sonu ayarlamasi yapalimBiz Büyüklerimizden Davete İcabet Edilir Diye Gördük Davet Edildiysekİcabet Ederiz. Tabiki Hafta Sonu Kapalı Trafiksiz Bi Ortamda
42 LM 328 ile orda oluruz <3reno