30 Ocak 2012 #31 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 crazy_tuning' Alıntı: 6 ay oldu ve hiç bir atma bozulma vs bişey olmadı gönül rahatlığıyla yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Gonyalı kayboldun gittin nerdesin sen...
crazy_tuning' Alıntı: 6 ay oldu ve hiç bir atma bozulma vs bişey olmadı gönül rahatlığıyla yapılabilir Genişletmek için tıkla ... Gonyalı kayboldun gittin nerdesin sen...
30 Ocak 2012 #32 burakdemirel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 11 Puanları 0 Güzel olcaktır Ben boyamaya korkuyorum yarın folyo çeke bilirim
30 Ocak 2012 #33 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: Olması lazım boyayı hazırlattığın yere bi sor... Not: boyanın altına plastik ilacı attın mı? yoksa boya dökülür haberin olsun... Genişletmek için tıkla ... Plastik ilacı nedir ?
speedmann' Alıntı: Olması lazım boyayı hazırlattığın yere bi sor... Not: boyanın altına plastik ilacı attın mı? yoksa boya dökülür haberin olsun... Genişletmek için tıkla ... Plastik ilacı nedir ?
30 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #34 crazy_tuning Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Haz 2011 Mesajlar 168 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 speedmann' Alıntı: Gonyalı kayboldun gittin nerdesin sen... Genişletmek için tıkla ... finaller bizi duman etti sınavlara kadar burdayım sonra kaybolurum yine burakdemirel' Alıntı: Güzel olcaktır Ben boyamaya korkuyorum yarın folyo çeke bilirim Genişletmek için tıkla ... folyo çok uğraştırıyor hatta köşelerde istediğin sonuçları alamayabilirsin bence en güzeli boya
speedmann' Alıntı: Gonyalı kayboldun gittin nerdesin sen... Genişletmek için tıkla ... finaller bizi duman etti sınavlara kadar burdayım sonra kaybolurum yine burakdemirel' Alıntı: Güzel olcaktır Ben boyamaya korkuyorum yarın folyo çeke bilirim Genişletmek için tıkla ... folyo çok uğraştırıyor hatta köşelerde istediğin sonuçları alamayabilirsin bence en güzeli boya
30 Ocak 2012 #35 burakdemirel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 11 Puanları 0 crazy_tuning' Alıntı: folyo çok uğraştırıyor hatta köşelerde istediğin sonuçları alamayabilirsin bence en güzeli boya Genişletmek için tıkla ... Geri dönüşü olsun istiyorum abi
crazy_tuning' Alıntı: folyo çok uğraştırıyor hatta köşelerde istediğin sonuçları alamayabilirsin bence en güzeli boya Genişletmek için tıkla ... Geri dönüşü olsun istiyorum abi
30 Ocak 2012 #36 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Eline sağlık
17 Şub 2012 #37 yakup41 Yakup Yalçınkaya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Kas 2011 Mesajlar 76 Tepkime puanı 0 Puanları 0 çok güzel ellerinize sağlık kapı kollarınında rengini değiştirmeyi düşündünüz mü ?
17 Şub 2012 #38 3mr3 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2011 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 güzel olmuş begendım bnde r19 unkını yapmayı dusundum sımdı ama ne renk olabılır kı acaba kırmızı bozarmıkı
güzel olmuş begendım bnde r19 unkını yapmayı dusundum sımdı ama ne renk olabılır kı acaba kırmızı bozarmıkı
17 Şub 2012 #39 zıpkıncı Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Şub 2012 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bence şu şekli çok güzel araç içinde parlak bölgeler çok hoş durmuyor genelde ama tabi araç ve zevk senin.
bence şu şekli çok güzel araç içinde parlak bölgeler çok hoş durmuyor genelde ama tabi araç ve zevk senin.
17 Şub 2012 #40 xcomely Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ocak 2011 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracında gri olduğu için çok yakışmıştır bence.eline sağlık