Komple bakım yaptırıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iGNeLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben buji olarak orjinal renault almıştım bakıma 1.000 km kaldı sorun yaşamadım açıkçası bence renaulttan şaşmayın

Nkg olsun bosh olsun renaulttan iyidir ama ngk platanyum yada iridyum bujiler daha ozellikli bujiler oldugundan ozellik dedigim standart bujiler tek noktadan atesler platanyumlar 3 noktadan atesler bu sayede aracin performansini attirir yanmadan atilan yakiti minumum a indirir bu sayede performans da artis yasatir yakiti arttirmaz
Motorsikletimde tam 4 yil kullandim ngk standart buji hic bi sikinti yasamadim 30 bin km kullandim abartisiz
Ama R19 a takamadim daha :) bukiler omrunu doldursun ona da takacagim ;)

Nkg olsun bosh olsun renaulttan iyidir ama ngk platanyum yada iridyum bujiler daha ozellikli bujiler oldugundan ozellik dedigim standart bujiler tek noktadan atesler platanyumlar 3 noktadan atesler bu sayede aracin performansini attirir yanmadan atilan yakiti minumum a indirir bu sayede performans da artis yasatir yakiti arttirmaz
Motorsikletimde tam 4 yil kullandim ngk standart buji hic bi sikinti yasamadim 30 bin km kullandim abartisiz
Ama R19 a takamadim daha :) bukiler omrunu doldursun ona da takacagim ;)

Ngk bujilere internetten bi göz ucu ile baktımda 5 - 10 tl arası bişeydi sanırım doğrumu bu ya [emoji4]

Ngk bujilere internetten bi göz ucu ile baktımda 5 - 10 tl arası bişeydi sanırım doğrumu bu ya [emoji4]

Tabi standart bujiler o fiyat butun markalarin fiyatlari birbirine yakindir zaten iridyumlarda 30-40 liradir tahmini iridyumun farki bakir yada farkli metallerle yapilmamasi daha iletken bi madde kullanilarak yapilmasi ciddi guc artisi saglanir bujiyle tabi atesleme bobinleri fln bicok ivirzivirinda uyumu gerek :)

ben bugün kablolarımı kontrol ettim helix hing performas madein USA yazıyordu direncini ölçtüm 0,52 çıktı bu değer araştırmalarıma göre çok çok iyi.benim bujilerden şüpeleniyorum.arkadaşlar bu hidrolik yağ seviyesi nasıl belli oluyor ben bu yağdan bişe anlamadım max minmum seviyesi neresi hiç bişe anlamıyorum.direksiyonumda biraz sert gibi

Tabi standart bujiler o fiyat butun markalarin fiyatlari birbirine yakindir zaten iridyumlarda 30-40 liradir tahmini iridyumun farki bakir yada farkli metallerle yapilmamasi daha iletken bi madde kullanilarak yapilmasi ciddi guc artisi saglanir bujiyle tabi atesleme bobinleri fln bicok ivirzivirinda uyumu gerek :)

He kafamıza göre almakla olmuyor yani [emoji4]

buji olarak bosch un LPG bujisi var, ben takalı 25bin KM oldu hala MAŞALLAHı var.. tavsiyemdir. tabi fiyatı pahalıdır :)
zamanında yıllar öncesi aldığımda, 4 tane normal buji 12 liraydı, bu Bosch bujinin tanesi 12,5 TL idi, 50 TL verdim ama...25 bin km oldu, 2010'un 2. ayında takmıştım.. hala çok iyi....
Normalde 28-30bin KM diye geçiyor Bosch un kendi sitesinde...

50 tl okadar abartılacak bir parada deil normal fiyat kaliteliyse tabi

ben yeni reno orjinal buji taktım 20 tl aldım bakalım ne kadar gidecek

ben yeni reno orjinal buji taktım 20 tl aldım bakalım ne kadar gidecek

yanlış bilmiyorsam max 10bin km de değişmesi gerekiyor!

Geri