koltukları siyah döşeme olan cliocu kardeşlerim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Profesyonel yaptirma sakın. En az 200 300lirani alirlar Asprin al Bimden 5 6 lira surekli yapiyorum sıfırdan farksiz oluyor yarim saatini almaz. Hatta ben yapacam konu olarak açarim öncesi ve sonrasi diye gorursun 5 liralik asprinle nasil oluyor sen bakma burdakilere

O koltuk lekeleri i benide sinir etti 2 günce ön şöför koltuğunu komple söküp (kızakla beraber)evde yıkamayı düşündüm koltuğun altındaki emliyet kemeri sensurunu felan söktüm vidaları deligibi sıkmışlar sökemedim koltuğu:sinirli bıraktım en iyisi asprini denemek galiba . :sifon

O koltuk lekeleri i benide sinir etti 2 günce ön şöför koltuğunu komple söküp (kızakla beraber)evde yıkamayı düşündüm koltuğun altındaki emliyet kemeri sensurunu felan söktüm vidaları deligibi sıkmışlar sökemedim koltuğu:sinirli bıraktım en iyisi asprini denemek galiba . :sifon

Sende ayni sekilde bimden asprin al koltugun her tarafina sık sonr islak bir bezle cok islak olmayacak bez hafif. Iyice ovalayarak bastirarak sil her koltuk icin 10dakka ayir yarin resim atarim yapinca

Sende ayni sekilde bimden asprin al koltugun her tarafina sık sonr islak bir bezle cok islak olmayacak bez hafif. Iyice ovalayarak bastirarak sil her koltuk icin 10dakka ayir yarin resim atarim yapinca
abim bu tavanlar içinde aynsı geçerlimi sarkma yaparmı halı yıkama da var nasıl yapsak acaba koltukları halı yıkama ile yıkarımda tavanddan korkarım herkes bişey tarif yazıyor tavanlarda sarkma yaparsak yeni aldığımız araca başımıza durduk yere iş açmayalım ne dersin nasıl yol izlamali tavanlar için de video çekersen izleriz

üsta tavan döşemede nasıl yıkanıyor bezle köpükle silip yıkama makinası ile çekince sarkma falan olurmu acaba
Tavana kimyasal ile müdahale etmenizi tavsiye etmem. Sarkma , bırakma yapacaktır. Önceki arabam Megane 2'ydi . Bir yıkamacı arkadaş sağolsun iyilik yapayım diye iyi kötü idare eden kapı döşemelerini kimyasal ile temizlemiş. Ertesi gün komple 4 kapının döşemesini yeniletmek zorunda kaldım. Bütün döşemeler salmıştı kendini , tavanda da durum farklı olmaz diye düşünüyorum.

bende 1.2 icon sahibiyim.koltuk döşemeleri 5 para etmez.çok dandik bana göre.ben servis kılıfı kullanıyorum bayağı faydasını gördüm.bide aracım daha 73 binde koltuk köşelerinde kumaşın kırışması sanki aracın 200bin km den aşağı değilmiş gibi duruyor.ilerde kople bmw lerdeki gibi süet te benzer bi döşeme varya onun gibiyaptırmayı düşünüyorum.ilk aldığımda aspirinli sıcaksu ile temizledim üstünede servis kılıfı geçirdim öyle kullanıyorum şimdilik.

asla abes olmaz hatta daha güzel durur izmirde o temizlik 300 lira antibakteriyel ki ikinci el araç alımlarında şart bence bir önceki nasıl kullandı bilemezsiniz

Hay senden allah razı olsun abimbe önce koltukları elektrik süpürgesiyle tozunu aldım sonrada dediğin gibi asprini uyguladım leke namına birşey kalmadı ilk günkigibi prıl pırıl oldu.

Geri