koltukları siyah döşeme olan cliocu kardeşlerim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, koltuklarımda yer yer sıvı lekeleri var.Bayadır kararsızım profesyonel bir yıkamama mı yaptırsam yoksa kendim mi bu işe girişsem bilemedim.Kendi bu işi yapmış olup süper sonuç alan var mı?Daha sonradan koltukların kiri kusma durumu oldu mu?Yoksa hiç uğraşma götür oto kuaföre mi dersiniz? tecrübeleriniz aktarmanızı rica ederim.

Islak mendille sil, kuru bezle durula.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin çözüm mü? :):)

Halı yıkama makinasıyla tılda bir yıkarım.

Alışveriş marketlerde satılan bir Asprin var kırmızı çok ama çok iddealı gercekten cok guzel yapıyor ben yaptım arka koltuklara işe yaradı kurumasını bekledim ve tertemiz oldu.tavsiye ederim.

Alışveriş marketlerde satılan bir Asprin var kırmızı çok ama çok iddealı gercekten cok guzel yapıyor ben yaptım arka koltuklara işe yaradı kurumasını bekledim ve tertemiz oldu.tavsiye ederim.
fırça ile mi yoksa bez ile mi uyguladınız?

üsta tavan döşemede nasıl yıkanıyor bezle köpükle silip yıkama makinası ile çekince sarkma falan olurmu acaba

sıkıyorsunuz 2-3 dakika fiber bezle ovalayarak silin sonra nemli bezle kurulayın iyice bırakın kendi kurusun.

Hocam bence profesyonel yaptırın ben de aracımı yeni aldım ve antibakteriyel temizlik yaptırmak istiyorum. Yaptıran var mıdır önerir misiniz yoksa gereksiz mi acaba? Bir de koltuklara koltuk kılıfı taktırsam çok mu abes bir şey olur ki ? :)

Geri