KOLEOS logo iptali (fikirleriniz )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonercete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gayet güzel olmuş, güle güle kullan..

beğendiğin jant modelini koy, onun üzerinden bişeyler yapayım :eyv

Aslinda uzerindeki janti begeniyorum ama forumda arkadaslar kotu bir secenek dedigi icin farli hangi model guzel olur onlar soylerse iyi olur bu yazimi gorurlerse :)

​bence hiç dokunma orjinal kalsın

Logo iptali nedir ya.Çok eskilerin modası o ve şuan iğrenç görünüyor ön tarafı tuğlayla örmüş gibi durur. Araç rengi folyo çekmişsiniz zaten yeterli bence.

ben iptalden yana değilim. 10 saniyede kendim de göreyim dedim amatör photoshop yapıverdim. stüdyo çekiminde iptal iyi gibi duruyor ama gündüz çekiminde sokaktaki görüntüsüne daha yakın.kırmızı bile yapsanız daha iyi durur :)

Bencede şuanki hali çok iyi, jantlar konusunda bende pek iyi şeyler söyleyemeyebilirim :)
Daha büyük, oturaklı jant seçimi olabilirdi Koleos'un tarzına biraz genç işi gitmiş üstündeki jantlar :)

Bencede şuanki hali çok iyi, jantlar konusunda bende pek iyi şeyler söyleyemeyebilirim :)
Daha büyük, oturaklı jant seçimi olabilirdi Koleos'un tarzına biraz genç işi gitmiş üstündeki jantlar :)

Jant daha buyugu ne yazikki koleos takilmiyor surtunme yapiyor ve perfonmasini ciddi sekilde etkileyecektir ayni zamanda olsa bile yanak kalinligi cok fazla dusmesi gerektigi icin artik jeep gibi rahat kullanma sansim sifira inecegi icin bu boyut olara daha buyutunu tercih edemiyorum genc tercihine gelirsek yasimdan dolayi belki bu janti sectim ama genelde q7 gibi araclar bu janti tercih ediyor internetten keskin kt9 yazarsaniz gorebilirsiniz tesekkurler

Son düzenleme:
bence hiç bulaşma çirkin olur

Geri